Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία

Με μια προσωπική του δήλωση μετά το Βόλος – Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζει ότι ο Ολυμπιακός «δεν θα μείνει πια θεατής αφού το ποτήρι της βρωμιάς ξεχείλισε».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός διάβασε την προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο «για ποδοσφαιρικά περιττώματα» και παράλληλα τόνισε πως δεν πρόκειται να μείνει θεατής ούτε ο ίδιος, ούτε ο κόσμος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποι τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα την χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα.

Ήρθε η ώρα, οι υπεύθυνοι αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα φάνε αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».Η απάντηση του ΠΑΟΚ στη δήλωση ΜαρινάκηΣκληρή απάντηση από τον ΠΑΟΚ στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Δικέφαλος τονίζει πως ο κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων και άλλων ποινικών αδικημάτων είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για «αλητεία, βρωμιά και περιττώματα»Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:«Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα». Σαββίδης για Μαρινάκη: «Μην μείνουμε μόνο στα λόγια, μέχρι τέλους»Η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ μετά τη δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη ήρθε από πλευράς του Γιώργου Σαββίδη.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε μέσω social media σημειώνοντας: «Να μην μείνουμε μόνο στα λόγια, μέχρι τέλους».Δείτε την ανάρτηση:

Η ανακοίνωση της ΞάνθηςΟ Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπική δήλωσή του μίλησε μεταξύ άλλων για «ποδοσφαιρικά “περιττώματα” που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου».

Η ΠΑΕ Ξάνθη τοποθετήθηκε αναφορικά με τον Χρήστο Πανόπουλο με ανακοίνωσή της:«Όσο αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί «ποδοσφαιρικών περιττωμάτων» στον «Αρχηγό των Πάντων», αναφέρει χαρακτηριστικά.Μπέος: Απείλησαν εμένα και την οικογένειά μουΟ δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό για το περιστατικό με τον Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ εξήγησε και γιατί ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα:

«Να εξηγήσω για να ξέρει ο κόσμος γιατί ήμουν στο φύλλο αγώνος. Γνωρίζω να μιλάω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να γίνω διερμηνέας για να κάνω μετάφραση. Θέλω όμως να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου. Για την εικόνα που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κυρίου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο.Ετσιθελικά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κάποια στιγμή πρέπει αυτό να σταματήσει.Να ξέρουν όλοι ότι στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μίας σαπίλας. Υπάρχει και αξιοπρέπεια. Και εδώ στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια.Ως εκ τούτου αντέδρασα ως άνθρωπος, ως δήμαρχος, γιατί δεν μπορεί ο κύριος Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα. Να κάνει ό,τι θέλει, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανείς.Για αυτό αντέδρασα.Να κάνω και μία δήλωση η οποία θα απασχολήσει την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατ’ επέκταση και την ελληνική κυβέρνηση.Κατά την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκα εγώ και η οικογένειά μου. Από τους σεκιουριτάδες και τους ανθρώπους ασφαλείας του κυρίου Καραπαπά. Εάν λοιπόν νομίζουν αυτοί ότι εγώ στα 60 μου θα κυκλοφορήσω με μπράβους είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να κυκλοφορώ ελεύθερος και θα συνεχίσω να ζω ελεύθερος.Εάν θεωρεί η εισαγγελία και ο Άρειος Πάγος ότι μπορούν να επιτρέπουν σ’ ένα μάτσο τραμπούκους να απειλούν και να εκβιάζουν, εγώ δεν εκβιάζω, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Βόλος σημειώνει: «Σε απάντηση του παραληρήματος μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός που δυστυχώς με τις πράξεις κάποιων παραγόντων του ξεφτιλίζεται στο Πανελλήνιο, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ΠΑΕ Βόλος είναι σύμφωνη με την επανάληψη του αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός, με την προϋπόθεση πριν από αυτό να επαναληφθούν οι αγώνες όπου τα διαιτητικά «εγκλήματα» ευνόησαν τον Ολυμπιακό και μάλιστα κάποια από αυτά του χάρισαν τίτλους.Και για όσους έχουν ξεχάσει τις κλοπές υπέρ του Ολυμπιακού, ενδεικτικά σας αναφέρουμε δύο αγώνες όπου έχουν κρίνει τίτλους αλλά και δύο φετινούς αγώνες όπου ο Ολυμπιακός έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς και έχει κερδίσει βαθμούς που δεν άξιζε:11/5/2016 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (τελικός κυπέλλου) 3-1 ΚΛΟΠΗ19/2/2011 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 ΚΛΟΠΗ25/9/2019 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 ΚΛΟΠΗ19/10/2019 Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 ΚΛΟΠΗΘα μπορούσαμε φυσικά να αναφέρουμε εκατοντάδες άλλα ματς όπου τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τη διαιτησία, αλλά το θεωρούμε περιττό, μια και όλη η φίλαθλη Ελλάδα γνωρίζει.Το μόνο που έχουμε να επισημάνουμε είναι ότι δεν γίνεται να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.Με νταϊλίκια και εκφοβισμούς δεν κερδίζονται ούτε οι αγώνες αλλά και ούτε και τα πρωταθλήματα. Αυτές οι πρακτικές και οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.Κύριοι του Ολυμπιακού, μην μικραίνετε άλλο τον ιστορικό αυτό σύλλογο.ΗΜΑΡΤΟΝΚλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Βόλος είναι μία ομάδα που σε κάθε αγώνα επιδιώκει το καλύτερο δυνατό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, ούτε που μας απασχολεί». Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ