«Βράζουν» στον Ολυμπιακό – Δεν κάνουν δηλώσεις προπονητής και ποδοσφαιριστές

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και μετά την απόφαση του διαιτητή Φωτιά σε συνεννόηση με το VAR να μη μετρήσει το κανονικό γκολ του Σουντανί στο 17’. Εξίσου μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε και μετά το τέλος του αγώνα με τους Πειραιώτες να είναι έξαλλοι με όλα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στον Ολυμπιακό «βράζουν» με τη διαιτησία του Φωτιά, ο οποίος ακύρωσε το γκολ και δεν έδωσε πέναλτι στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια χωρίς να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις στη Nova.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να μη μιλήσει κανείς μετά το ματς με το Βόλο. Δηλώσεις δεν θα γίνουν ούτε από ποδοσφαιριστές, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα δώσει το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έξαλλοι και με τους ανθρώπους της ομάδας του Βόλου. Στον Ολυμπιακό “βράζουν” και με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Μαγνησίας, οι οποίοι ήταν προκλητικοί. Στο λιμάνι τα έχουν με τον Διαμαντή, ο οποίος κάτι φέρεται να έχει πει και μετά το τέλος του αγώνα έπεσαν πάνω του ο Αβραάμ, ο Τσιμίκας και ο Σεμέδο.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ