Βόλος – Ολυμπιακός 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στον Βόλο ο Ολυμπιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο δοκάρια με τους Λοβέρα και Ελ Αραμπί, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ του Σουντανί στο 17΄ που ακυρώθηκε. Σύμφωνα με το filathlos.gr το γκολ ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Σουντανί καλυπτόταν από τους αμυντικούς του Βόλου και ιδιαίτερα από αυτόν που είναι κοντά στον βοηθό. Επέστρεψε στην δράση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 17΄ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο σκόρερ Σουντανί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’ αυτή την φάση.

Το β΄ μέρος ήταν σαφώς πιο δημιουργικό. Στο 52΄ ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα και ο Σεμέδο με το στήθος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ. Στο 62΄ οι Πειραιώτες έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς η προσπάθεια του Λοβέρα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα και ο Τόρες με κεφαλιά ανάγκασε τον Σα να κάνει μια σπουδαία επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός είχε δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση, αυτή την φορά με τον Ελ Αραμπί. Στο 78΄ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Χριστοδουλόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 88΄ ο Τσοκάνης έδιωξε σωτήρια το σουτ του Μπουχαλάκη.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Μουνίθ

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66΄ Τσαούσης), Λύρατζης, Τόρες (90+2΄ Μάντζης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο (31΄ λ.τρ. Λοβέρα), Σουντανί (45+1΄ Γκερέρο), Μασούρας (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Ελ Αραμπί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ