Ολυμπιακός: Ευρωπαϊκός «τελικός» στο Καραϊσκάκη – Η πιθανή ενδεκάδα

Το Champions League μπορεί να τελειώνει απόψε για τον Ολυμπιακό, αλλά η υπόθεση Ευρώπη παραμένει ανοιχτή.

Οι ερυθρόλευκοι με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παίρνουν το εισιτήριο για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί και στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση και τα έχει καταφέρει, με πιο πρόσφατο το περσινό 3-1 επί της Μίλαν.

Απόψε (22:00) η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαλμπουενά θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Προβλήματα, ωστόσο, αντιμετωπίζει και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον Γιόβαντσιτς να απουσιάζει και τον Μποάκι να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της σερβικής ομάδας, αλλά η συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ (ή Μεριά), Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καραργύρης, Αλέν, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Μπενζιά, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα: Μπόριαν, Ρόντιτς, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Γκάμπελιτς, Πέτροβιτς, Βούλιτς, Μάριν, Ίβανιτς, Ματέο Γκαρσία, Τομανέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Πόποβιτς, Πάβκοφ, Ζάντερ, Κάνιας, Σίμιτς, Φαν Λα Πάρα, Βουκάνοβιτς, Μίλαν Πάβκοφ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ