• «Προχωρούν για γήπεδο του Ολυμπιακού στο Ελληνικό οι Αγγελόπουλοι» - ΦΩΤΟ

  3:53 μμ, Κυριακή 21 Ιουλ 2019 3:53 μμ, Κυριακή 21 Ιουλ 2019

  Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εκπληρώνουν το όνειρο εκατομμυρίων οπαδών του Ολυμπιακού, αφού, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας ερυθρόλευκης απόχρωσης, αποφάσισαν να φτιάξουν νέο γήπεδο, το οποίο θα χτιστεί στην περιοχή του Ελληνικού και θα είναι χωρητικότητας 15.000 θέσεων με αμέτρητες παροχές για την ομάδα και τον κόσμο της! Επιθυμία των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ είναι να στεγαστούν εκεί όλα τα μπασκετικά τμήματα του συλλόγου.

  Οι Αγγελόπουλοι και εταιρεία του ομίλου Λάτση φέρονται να ετοιμάζουν το γήπεδο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης και τα βασικά χαρακτηριστικά του θα μοιάζουν με αυτά του γηπέδου της Άλμπα Βερολίνου, τη Mercedes-Benz Arena.

  Το καινούριο γήπεδο θα αποτελεί μέρος του σημαντικού έργου στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου με το «Μητροπολιτικό Πάρκο» και στο πρότζεκτ εμπλέκονται επενδυτές «κολοσσοί».

  Οι συζητήσεις φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί, οι αποφάσεις έχουν παρθεί και μένουν μόνο διαδικαστικά θέματα για την έναρξη των εργασιών! Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζεται να έχει ήδη συναντηθεί με τους ανθρώπους του ομίλου Λάτση και να έχει ενημερωθεί σχετικά, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή αντίρρηση για το σημαντικό αυτό έργο.

  Το τελευταίο διάστημα ομάδες εργασίας του Ολυμπιακού και της εταιρείας του ομίλου Λάτση εργάζονται πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι να όταν ανάψει το «πράσινο» φως και να μην υπάρξει καθυστέρηση.

  Το νέο γήπεδο του Ολυμπιακού θα είναι, όπως προαναφέρθηκε, χωρητικότητας 15.000 θέσεων και το κόστος κατασκευής του θα ανέρχεται στα 70 εκατ. ευρώ! Εκτός από την κυρίως αρένα, το σχέδιο περιλαμβάνει 32 σουίτες, 6 εστιατόρια, βοηθητικό γήπεδο, μπαρ, ακόμα και… παιδικό σταθμό. Θα έχει, επίσης, υπόγειο πάρκινγκ για 1.500 αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχουν και εξωτερικοί αθλητικοί χώροι.

  Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να στεγάσουν όλα τα τμήματα υποδομής, καθώς επίσης και τη γυναικεία ομάδα. Γι’ αυτό θα υπάρχει και δεύτερο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας περίπου 1.500 θέσεων.

  Ένα τέτοιο πρότζεκτ τόσο μεγάλης αξίας θα ήταν αδύνατο να μην έχει «συμπαίκτες». Όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση χορηγού, ο οποίος θα καλύψει μέρος των εξόδων. Ήδη έχουν υπάρξει αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ανάμεσά τους φυσικά και οι τωρινοί χορηγοί των Πειραιωτών.

  Ένα από τα πολλά «όπλα» που έχουν στα χέρια τους οι Αγγελόπουλοι είναι η διοργάνωση συναυλιών, ενώ στο μυαλό τους υπάρχει τόσο η διεξαγωγή ενός Final 4 όσο και αγώνα στο πλαίσιο του ΝΒΑ Tour με ομάδα από την κορυφαία λίγκα του κόσμου.

  Στον προγραμματισμό που έχει ήδη εγκριθεί από κολοσσιαία παγκόσμια εταιρεία, η οποία και θα αναλάβει το έργο, το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 2,5 χρόνια από την ήμερα έναρξης των εργασιών.

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα