Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα Σα για τον Ολυμπιακό

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το ραντεβού του Ολυμπιακού με τον Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει πέντε ποδοσφαιριστές του στη φετινή ομάδα (Ποντένσε, Σα, Χασάν, Ντίας και Μιράντα). 

Το θέμα που αποτελεί προτεραιότητα για τους Πειραιώτες είναι εκείνο του Ζοσέ Σα.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τα χρήματα που προβλέπει η συμφωνία που έχουν υπογράψει με την Πόρτο το προηγούμενο καλοκαίρι στον δανεισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

Εκεί που φαίνεται πως κολλάει η υπόθεση είναι στις απαιτήσεις του 26χρονου γκολκίπερ, ο οποίους ζητάει αρκετά χρήματα παραπάνω από εκείνα που παίρνει αυτή τη στιγμή.

Την ίδια στιγμή, έχουν προκύψει διάφορα σενάρια από τη χώρα της Ιβηρικής, σύμφωνα με τα οποία η Μπέτις ψάχνει για τερματοφύλακα και δείχνει διατεθειμένη να δώσει μέχρι 10 εκατ. ευρώ για να βρει τον «εκλεκτό».

Στον Ολυμπιακού δείχνουν να μην ανησυχούν και εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με τον Σα αλλά και την Πόρτο, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: filathlos.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ