Το πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Σάκκαρη στο Τσάρλεστον – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της «ανθεκτικής» Κάρολιν Βοζνιάκι στο Τσάρλεστον η Μαρία Σάκκαρη και να προκριθεί στην τετράδα της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Εξαιρετική η πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο, πήρε τη νίκη με 6-2, 6-2 σε 93 λεπτά και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην Κροάτισσα Πέτρα Μάρτιτς, που απέκλεισε με 6-2, 6-4 την Μπελίντα Μπέντσιτς.

Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις η Μαρία κόντρα στην 28χρονη Δανή (No.13), που καθάρισε με δύο μπρέικ το πρώτο σετ και δεν πτοήθηκε όταν έμεινε πίσω με 0-2 στο δεύτερο.

Συγκεκριμένα, πήρε έξι γκέιμ στη σειρά και έκλεισε τον αγώνα εκμεταλλευόμενη το πέμπτο ματς πόιντ της στο μαραθώνιο όγδοο γκέιμ, που είχε εννέα ισοπαλίες συνολικά!

Η Σάκκαρη, λοιπόν, φεύγει από το πρώτο της φετινό τουρνουά στο χώμα με τρείς νίκες, μια εκ των οποίων κόντρα στο Νο.6 του κόσμου, την Κίκι Μπέρτενς.

Και με την πορεία της στη διοργάνωση θα ανεβεί έξι θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα βρεθεί στο Νο.44.

Το βέβαιο είναι ότι το χώμα ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της και έχει ακόμα πολλά τουρνουά μπροστά της για να κάνει το… κάτι παραπάνω.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ