Με τέρμα το …γκάζι κυνηγάει τη Λίβερπουλ

Η Μάντσεστερ Σίτι συμπλήρωσε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κι είναι φαβορί στο αποψινό ματς με τη Νιούκαστλ.

Η «μάχη» για τον τίτλο στην Premier League, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Η Λίβερπουλ οδηγεί την κούρσα και διατηρεί τη διαφορά των 4 πόντων, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι για να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει … πατήσει το γκάζι για να πιάσει τη Λίβερπουλ και να ανέβει στην κορυφή. Συμπλήρωσε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Κερδίζει με μεγάλα σκορ και ελπίζει να φύγει απόψε (22:00) με το «διπλό» από το St James’ Park.

Η Νιούκαστλ κινδυνεύει με υποβιβασμό και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γουότφορντ, που την άφησε εκτός κυπέλλου. Στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα κέρδισε με 3-0 την Κάρντιφ και χάρη σε αυτή τη νίκη την πέρασε στη βαθμολογία και ανέβηκε πάνω από τη διαχωριστική γραμμή.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι φαβορί για τη νίκη και το «διπλό» της προσφέρεται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση από το Pamestoixima.gr. Υπέρ της είναι και η παράδοση, με 6 νίκες και μία ισοπαλία στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Νιούκαστλ.

Η Άρσεναλ παλεύει για το εισιτήριο του Champions League

Δυνατό φαβορί είναι και η Άρσεναλ στο αποψινό παιχνίδι με την Κάρντιφ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:45, στο Emirates Stadium. Δεν κατάφερε να προκριθεί στο κύπελλο, αφού γνώρισε την ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στόχος της είναι το εισιτήριο για το Champions League και ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απέχει 3 πόντους από την τέταρτη Τσέλσι, την οποία κέρδισε με 2-0 στην προηγούμενη αγωνιστική της Premier League.

Η Κάρντιφ έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, μετά τις τελευταίες αποτυχίες. Δεν έχει σκοράρει στο 2019. Σε 3 ματς πρωταθλήματος πήρε μόλις 1 βαθμό, ενώ στο κύπελλο αποκλείστηκε με 1-0 από την Τζίλιγχαμ.

Η Άρσεναλ είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη και ο «άσος» της προσφέρεται σε ακόμα μεγαλύτερη απόδοση από το Pamestoixima.gr.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ