Μιλουτίνοφ: Να ερχόμαστε πιο… συχνά στην Ισπανία – Βραδιά καριέρας για τον Σέρβο σέντερ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Βαρκελώνη με 69-60 ενώ κάνοντας αναφορά στην εξαιρετική του εμφάνιση, θέλησε να αστειευτεί.

«Ε, να ερχόμαστε να παίζουμε πιο συχνά στην Ισπανία» δήλωσε χαμογελώντας στην κάμερα και αυτό διότι το προηγούμενο ρεκόρ στο ranking το έκανε και πάλι επί ισπανικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Μπασκόνια.

«Νιώθω υπέροχα, το σώμα μου είναι πολύ καλά, ενώ πατάω πολύ καλά στο παρκέ μαζί με τους συμπαίκτες μου» δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ και στάθηκε στον περιορισμό του Άντε Τόμιτς: «Είχε ένα κακό παιχνίδι αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κομβικός για την Μπαρτσελόνα. Προσπάθησα να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα γιατί έτσι ήξερα ότι είχαμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη!»

Όσο για το αν μπορεί να παίξει καλύτερα ακόμα; «Το ελπίζω! Ελπίζω να μπορέσω να παίξω καλύτερα. Θα το δούμε στο μέλλον. Αυτή η εμφάνιση σημαίνει πολλά για εμένα».

Ο Σέρβος σέντερ έκανε ρεκόρ καριέρας όσον αφορά το ranking αφού κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να «σπάσει» το προηγούμενο ρεκόρ (33 βαθμοί) από το ματς με την Μπασκόνια.

Συγκεκριμένα τελείωσε το παιχνίδι με 36 βαθμούς στο PIR έχοντας 18 πόντους με 5/8 δίποντα, 8/9 βολές, 14 ριμπάουντ (7 αμυντικά και 7 επιθετικά), 2 τάπες, 1 κλέψιμο, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 27 λεπτά!

Δείτε τι έκανε κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ