Βίντεο-σοκ – Παίκτες της Άρσεναλ λιποθυμούν σε πάρτι από εισπνοή αερίου γέλιου

Ένα σοκαριστικό βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας που δείχνει ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ να λιποθυμούν μετά την εισπνοή «hippy crack» σε ένα πάρτι με σαμπάνια και βότκα, σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο.

Τα αστέρια του ποδοσφαίρου Mesut Özil, 30, Alexandre Lacazette, 27, Pierre-Emerick Aubameyang, 29, Matteo Guendouzi, 19 και Sead Kolasinac, 25, φαίνονται καθαρά στο βίντεο που απέσπασε η Sun.

Ο Özil και ο Guendouzi φαίνεται να λιποθυμούν έχοντας «μπαλόνια» στο στόμα τους, πριν να πέσουν πάνω στους βελούδινους καναπέδες στο πριβέ Tape club του Mayfair.

Κάποιοι άλλοι φαίνονται να ενθαρρύνουν τον Γάλλο μέσο να εισπνεύσει το αέριο. Στη συνέχεια γελούν καθώς αυτός πέφτει στη μία πλευρά.

Ο Özil φαίνεται να προσφέρει το αέριο στο Henrikh Mkhitaryan, 29 ετών, που αρνείται να το πάρει.

Ο Γερμανός αμυντικός Shkodran Mustafi, 26 ετών, επίσης εμφανίζεται στο πλάνο αλλά δεν δοκίμασε από το αέριο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ασφυξία και θάνατο.

Το άγριο πάρτι – στο οποίο προσκλήθηκαν 70 γυναίκες – πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν τον Αύγουστο. Οι ποδοσφαιριστές λέγεται ότι άφησαν λογαριασμό γύρω στις £ 30.000.

Αν και η κατοχή του αέριου γέλιου δεν είναι παράνομη, ο βρετανικός νόμος απαγορεύει την πώλησή του σε άτομα κάτω των 18 ετών καθώς υπάρχει η πιθανότητα να το εισπνεύσουν.

Οι χρήστες κινδυνεύουν να λιποθυμήσουν χάνοντας τις αισθήσεις τους ή ακόμα και να πεθάνουν από έλλειψη οξυγόνου.

Άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν «συλληφθεί» από κάμερες να εισπνέουν αυτή την ουσία, στο παρελθόν, είναι οι Raheem Sterling, Jack Grealish και Kyle Walker.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thesun.co.uk , dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ