Η ΦΙΦΑ πιέζει την Μπόκα να παίξει στον τελικό με τη Ρίβερ Πλέιτ

Τρομερά πράγματα στο παρασκήνιο του δεύτερου τελικού ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος βρίσκεται στον αέρα.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο Αργεντινός ρεπόρτερ Χουάν Αράνγκο, αλλά και το Radio La Red, ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ Τζιάνι Ινφαντίνο, αλλά και η διοίκηση της Conmebol πιέζουν την Μπόκα να κατέβει να αγωνιστεί, ειδάλλως θα μηδενιστεί και το τρόπαιο θα πάει στην Ρίβερ Πλέιτ!

Αποθέωση του Fair Play από τους κόουτς των Ρίβερ – Μπόκα!

Από τον εφιάλτη των επεισοδίων, στην απόλυτη κίνηση fair play! Ο Γκαγιάρδο συναντήθηκε με τον Σελότο και του εξέφρασε στήριξη σε ότι και αν αποφασίσει η Μπόκα!

Έτσι όπως έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο και οι δυο προπονητές των ομάδων δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό!

Οι οπαδοί τα έσπασαν, έστειλαν στο νοσοκομείο τέσσερις παίκτες της Μπόκα, αλλά η FIFA επιμένει στη διεξαγωγή του Superclasico!!! Η Ομοσπονδία βάζει τα… χρήματα πάνω απ΄ όλα, κάτι όμως που ο κόουτς της Ρίβερ δε συμμερίζεται!

Σε μια τρομερή κίνηση fair play, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο συναντήθηκε στα αποδυτήρια του Μονουμεντάλ με τον προπονητή της Μπόκα, Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο και του τόνισε πως αυτός και η ομάδα του θα στηρίξουν όποια απόφαση και να πάρουν οι φιλοξενούμενοι.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ