Μάντζαρης για κριτική και Παναθηναϊκό: Με ενόχλησε πολύ ότι…

Για τα όσα έγιναν την περσινή σεζόν και αφορούσαν τον ίδιο και την ομάδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο διεθνής γκαρντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι πράγματι έκανε μία κακή χρονιά για την οποία δεν θέλει να αναφερθεί σε διάφορες δικαιολογίες, αλλά σημείωσε ότι τον ενόχλησε το γεγονός ότι του έγινε κριτική για το άτομό του και όχι για το μπάσκετ εντός των τεσσάρων γραμμών.

Παράλληλα, περιέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Ντέιβιντ Μπλατ, λέγοντας ότι έχει εκπλαγεί από τον τρόπο που σκέφτεται τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν: «Όλα είναι καινούργια και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να αφομοιώσουμε τη νέα φιλοσοφία του προπονητή μας. Στόχος μας φυσικά είναι και οι τρεις στόχοι. Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και Κύπελλο».

Για τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Του αρέσει πολύ το γρήγορο μπάσκετ. Την ίδια στιγμή όμως πρέπει να σκέφτεσαι. Σου δίνει 3-4 επιλογές και εσύ πρέπει να αποφασίσεις. Αυτό είναι δύσκολο γιατί όσο παίζεις και έχεις και την κόπωση πρέπει να σκέφτεσαι ακόμα πιο καθαρά. Έχω εκπλαγεί με τον τρόπο που σκέφτεται και ως άνθρωπος και ως κόουτς. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα τα πάμε καλά».

Για τη δική του περσινή σεζόν: «Πέρσι είχα μια κακή χρονιά. Υπάρχουν δικαιολογίες κλπ., αλλά το θέμα είναι ότι τα έχω αφήσει όλα πίσω μου και έχω δουλέψει πολύ για τη φετινή σεζόν».

Για το αν τον επηρέασε τα όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό και για την κριτική: «Έτσι είναι στην Ελλάδα… Τη μία μέρα νικάς και είσαι ο καλύτερος, την άλλη είσαι ο χειρότερος. Με πείραξε η κακή κριτική. Με πείραξε ότι έγινε κριτική και ειπώθηκαν πράγματα για τον Βαγγέλη ως άνθρωπο και όχι για ό,τι κάνει στο μπάσκετ. Την καλόπιστη κριτική σαφώς και τη δέχομαι».

Για το αν ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Φενέρ είναι φαβορί: «Αυτές οι ομάδες είναι τα φαβορί. Τα μεγάλα μπάτζετ και αυτό συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Από την πλευρά μας, όπως έχουμε διαψεύσει τις προηγούμενες φορές τα προγνωστικά τα προηγούμενα χρόνια, θα στοχεύσουμε και για φέτος».

Για το αν το φετινό καλοκαίρι θυμίζει αυτό του 2011: «Θυμίζει όντως πολύ το 2011. Πολλά νέα πρόσωπα, πολλά φρέσκα πρόσωπα».

Για τον φετινό Μάντζαρη: «Θα δώσω ό, τι καλύτερο μπορώ να προσφέρω και θα κάνω ό,τι του ζητήσει ο προπονητής. Η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη. Χωρίς συζήτηση»Πηγή: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ