Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Θα είναι περήφανος για τον αδιαίρετο Παναθηναϊκό ο πατέρας μου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε βέβαιος πως ο πατέρας του, Παύλος, θα παρακολουθεί με περηφάνια όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού να συνυπάρχουν στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, κατέβηκε στο παρκέ και ανέφερε:

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις τρεις ομάδες, αλλά και στον καθένα από εσάς, που ήρθατε σήμερα να τιμήσετε τον πατέρα μου. Είμαι βέβαιος ότι βλέποντας από ψηλά το μπάσκετ, τον Ερασιτέχνη και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω και μετά θάνατον, θα είναι περήφανος που θα δει ενιαίο και αδιαίρετο τον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: «Είναι δύσκολη. Δεν υπάρχει μέρα από τότε που έφυγε που να μην είναι δύσκολη. Τιμούμε τον άνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο που βοήθησε να έρθουν όλες οι μεγάλες επιτυχίες και να είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Ευρώπη.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που ξεφεύγουν του αγωνιστικού. Και οι 4 ομάδες είναι νικήτριες. Ευχαριστούμε και τις τρεις ομάδες που ήρθαν εδώ.

Πιστεύω ότι ο πατέρας μου, που ήταν ένας άνθρωπος που εργαζόταν πάντα, θα έλεγε προχωρήστε, συνεχίστε και κάντε το καλύτερο για την ομάδα. Θα σας πω κάτι που ίσως δεν ήταν στο μυαλό μου παλιότερα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει. Πρέπει όλοι να κοιτάμε το καλό του αθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα.

Αν υπήρχε μια λέξη να τον χαρακτήριζε θα ήταν αγάπη προς όλους».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ