Οι κλήσεις του Σκίμπε για το Nations League

Σε 23 ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Μίχαελ Σκίμπε για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, η πρώτη φάση του οποίου αρχίζει σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο.

Το αγωνιστικό ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League αρχίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από το Ταλίν της Εσθονίας και συγκεκριμένα από το Le Coq Arena, όπου φιλοξενήθηκε το UEFA Super Cup 2018 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα συνεχιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ferencvaros Stadion της Βουδαπέστης, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο για την Εθνική Ομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν κάλεσε τελικά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο της Μπενφίκα, παρά τα όσα ακούγονταν. Ο Έλληνας γκολκίπερ των Πορτογάλων δεν έχει κληθεί ποτέ από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος παρά το γεγονός ότι έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από τη στιγμή που δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς με την Εθνική Ανδρών της Γερμανίας.

Οι τρεις τερματοφύλακες που κλήθηκαν είναι οι Καρνέζης, Μπάρκας και Γιαννιώτης.

Επίσης από τις κλήσεις απουσιάζουν τα ονόματα των τραυματιών Ρέτσου, Παπαδόπουλου και Σταφυλίδη.

Ο Σκίμπε κάλεσε για αριστερά τον Γιαννούλη του Ατρόμητου και για την επίθεση τον Κουλούρη επίσης από την ομάδα του Περιστερίου, ενώ επέστρεψαν στις κλήσεις οι Οικονόμου και Μπουχαλάκης.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Σκίμπε είναι οι εξής: Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ