Ο Κάμπελ ψάχνει ομάδα και ο μάνατζέρ του τον πρότεινε ξανά στον Ολυμπιακό

Δημοσίευμα του Goal.com υποστηρίζει ότι ο Τζόελ Κάμπελ έχει ειδοποιηθεί από την Άρσεναλ να βρει ομάδα και να τελειώσει έτσι η θητεία του στον αγγλικό σύλλογο.

Ο Κρις Γουάτλεϊ που καλύπτει το ρεπορτάζ της Άρσεναλ στο συγκεκριμένο ΜΜΕ σε θέμα του για τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ στον ΠΑΟΚ εμπλέκει και το όνομα του Κοσταρικανού.

Το άρθρο αναφέρει αρχικά ότι ο Ακπόμ θα δοθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι του ποσού των 2 εκατ. λιρών.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ αναφέρεται στον Τζόελ Κάμπελ τονίζοντας ότι βρίσκεται στους «κανονιέρηδες» από το 2011 όμως πλέον η ομάδα τον πιέζει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού δεν κατάφερε να καθιερωθεί ποτέ στο σύλλογο και συνεχώς αγωνιζόταν δανεικός σε ομάδες του εξωτερικού.

Ο Κάμπελ, λοιπόν, ψάχνει να βρει ομάδα και ο ατζέντης του τον έχει προτείνει και στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή που ν’ αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και η περίπτωση του Κάμπελ είναι ελκυστική για τους Πειραιώτες.

Το αν φυσικά θα προχωρήσει η μεταγραφή είναι άγνωστο, αφού ο παίκτης προτιμά να παίξει σε ομάδα της Ισπανίας ή της Αγγλίας.

Το θέμα, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει ανοιχτό και μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ