Αυτό είναι το μήνυμα του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

Δείτε το μήνυμα του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με το 2-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ με την ανάλυση του τελικού:

Πρωταθλητής στο γήπεδο, Κυπελλούχος στο δικό τους γήπεδο

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ “πάτησε” για 90 λεπτά την ΑΕΚ στο γήπεδό της και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας 2017-18.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να φέρουν την κούπα στον Λευκό Πύργο και τα κατάφεραν παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από το ξεκίνημα ο Δικέφαλος ήταν ανώτερος και έχασε σωρεία ευκαιριών για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά με τον Μπίσεσβαρ , στην συνέχεια με τον Πρίγιοβιτς και στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους με τον Κάμπος, έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν με την ανάπαυλα να βρίσκει τις δύο ομάδες στο μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε με το πόδι στο γκάζι και προσπάθησε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Ένωσης. Αυτός που το κατάφερε ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ο οποίος στο 65? με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ και έστειλε στα ουράνια τους φίλους του Δικεφάλου.

Στο 80? οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Μαουρίσιο και Βράνιες. Οι παίκτες του Δικεφάλου κράτησαν την ψυχραιμία τους, ο Πασχαλάκης στην μία φορά που χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και στο 92? ο Πέλκας τελείωσε το παιχνίδι, παίρνοντας την ασίστ από τον Πρίγιοβιτς για το 0-2, δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσει το πάρτι μέσα στην έδρα του αντιπάλου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (52’ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (67’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (73’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΟΚ ( Ράζβαν Λουτσέσκου ): Πασχαλάκης , Μάτος , Κρέσπο , Βαρέλα , Βιεϊρίνια (82’ Μαλεζάς ), Κάνιας , Μαουρίσιο , Κάμπος (51’ Μακ ), Πέλκας , Μπίσεσβαρ (74’ Σάκχοφ ), Πρίγιοβιτς.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ