Ποδοσφαιρικό Grexit εισηγείται ο Χούμπελ

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της Ομοσπονδίας, Χέρμπερτ Χούμπελ στην έκθεσή του προς τη FIFA, εισηγείται αποκλεισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις, χωρίς αναστολή ή περίοδο χάριτος και όχι μόνο για τους συλλόγους αλλά και για τις Εθνικές ομάδες.

“Η τρέχουσα κατάσταση δεν επιτρέπει στην ΕΠΟ να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών διοργανώσεων”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεσή του Χέμπερτ Χούμπελ ο οποίος φαίνεται πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πλάνο και τις δράσεις που του παρουσίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ,

Η εισήγηση Χούμπελ δεν θα πάει στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της FIFA, κάτι που θα συνεπαγόταν αποφάσεις με άμεση ισχύ, αλλά στην Επιτροπή Ομοσπονδιών-Μελών και θα συζητηθεί τον Μάιο ή και τον Ιούνιο. Συνεπώς δίνεται λίγος χρόνος για να γίνουν αλλαγές, αλλά με τα περιθώρια πλέον να είναι στενά.

Όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τετάρτης ο Realfm 97,8, για να πειστεί η FIFA ως προς την άρση του Grexit θα πρέπει να συντελεστούν σεισμικές, δομικές αλλαγές τόσο στην ΕΠΟ όσο και στη Super League. Κεντρικό ρόλο στις εξελίξεις θα διαδραματίσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος βρίσκεται σε επαφή με τους παράγοντες των ομάδων προκειμένου να εκπονηθεί το πλάνο σωτηρίας και ομαλής λειτουργίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δείτε τις φωτό από το filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ