Το Αμβούργο “απειλεί” να αφήσει απλήρωτους τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Η προσφυγή του Αμβούργου στη FIFA, με την οποία διεκδικεί το ποσοστό του (260.000 ευρώ) από την πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, αποτελεί έναν ακόμη πονοκέφαλο για τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, η αξίωση της γερμανικής ομάδας αναμένεται να ικανοποιηθεί από μία από τις δύο εναπομείνασες δόσεις που θα πληρωθούν από την νυν ομάδα του Μπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πράσινη ΠΑΕ περιμένει να εισπράξει χρήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που αντιστοιχούν σε 750.000 και 800.000 ευρώ, αντίστοιχα.

Εκεί εξάλλου στοχεύει και να “χτυπήσει” ο γερμανικός σύλλογος, ο οποίος θέλει να “κλειδώσει” τα λεφτά του μέσω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Βέβαια το πρόβλημα που προκύπτει είναι πως οι διοικούντες του συλλόγου έχουν πει στους παίκτες του τριφυλλιού πως θα αποπληρωθούν την δόση του Νοεμβρίου, όταν καταφτάσει η δόση για την πώληση του Μπεργκ.

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό εάν οι Γερμανοί εξασφαλίσουν χρήματα από την δόση του Γενάρη τότε θα δημιουργηθεί τεράστιο θέμα με τις πληρωμές των παικτών, μιας και το ποσό που θα μείνει δεν θα είναι αρκετό για να εξοφληθούν πλήρως.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ