Μπήκαμε στο μυαλό των Ιβιτς – Χιμένεθ

ΒΟΛΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Λίγο έως πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα για τους προπονητές του ΠΑΟΚ και τις ΑΕΚ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα (20:30) του μεγάλου τελικού.

Βλάνταν Ίβιτς και Μανόλο Χιμένεθ έχουν πλέον καταλήξει σε σχηματισμούς και πρόσωπα για την αποψινή αναμέτρηση, όπως άλλωστε έχει φανεί και από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και σε αυτό τους βοήθησε το γεγονός ότι δεν προέκυψε το οποιοδήποτε απρόοπτο.

Από την πλευρά των τυπικά γηπεδούχων, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», έχει καταλήξει στους εκλεκτούς της ενδεκάδας εδώ και τρεις μέρες και μέσα σε αυτούς αναμένεται να είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ως επιβράβευση της εξαιρετικής του παρουσίας στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα και Μάτος η τετράδα στην άμυνα. Τσίμιροτ και Σάκοχφ στον άξονα, δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Ουάρντα, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, ανάλογα ξεκάθαρη είναι και η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Μανόλο Χιμένεθ, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι αυτή που απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Δηλαδή, κάτω από την εστία θα είναι ο Ανέστης, από τα δεξιά στα αριστερά οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Ντίντακ, στα αμυντικά χαφ οι Γιόχανσον, Σιμόες και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Αραούχο θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος (ή Βάργκας), Μάνταλος και Πατίτο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον μεγάλο τελικό, εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ