Γουίμπλεντον και BBC ανανέωσαν έως το 2024 την 90χρονη συνεργασία τους

Το τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, που προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον διεθνώς και σημειώνει πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, τόσο σε βρετανικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό, το BBC καλύπτει όλα αυτά τα χρόνια την κερδοφόρα διοργάνωση και θα συνεχίσει να το κάνει.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη μια οκταετία, έως και το 2024, και αυτή η συνεργασία θα είναι η μακροβιότερη στην ιστορία μεταξύ ενός αθλητικού γεγονότος ή μιας αθλητικής διοργάνωσης με ραδιοτηλεοπτικό όμιλο. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο του 2017, το Γουίμπλεντον θα συμπληρώσει 80 χρόνια συνεργασίας με την τηλεόραση του BBC και 90 χρόνια με τo ραδιόφωνο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση της μακράς συνεργασίας μας με το BBC έως το 2024» ανακοίνωσε ο πρόεδρος του “All England Club”, Φίλιπ Μπρουκ, και πρόσθεσε: «Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη δέσμευση του BBC για την μετάδοση των αγώνων με υψηλής ποιότητας πλατφόρμες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη στην Ταϊπέι

Φέντερερ: Είμαι στο σωστό δρόμο για την επιστροφή μου στους αγώνες

Ρωσίδα τενίστρια έκοψε τα μαλλιά της την ώρα του αγώνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ