Ατάκες-«φωτιά» του μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ κατά του Πεπ

Η καριέρα του Γιάγια Τουρέ στη Μάντσεστερ Σίτι πνέει τα λοίσθια και ο εκπρόσωπος του εξακολουθεί να ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Ο Ντιμίτρι Σέλουκ επιτίθεται… κατά βούληση πλέον στον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον οποίο χαρακτήρισε «υποκριτή». Ο Ισπανός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση, ότι ο Τουρέ δεν πρόκειται να ξαναπαίξει στην ομάδα, μέχρι να απολογηθεί δημοσίως για τα σχόλια του ατζέντη του. Η συγκεκριμένη τριάδα είχε συνυπάρξει και στη Βαρκελώνη, όταν ο Αφρικανός άσος αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα μέχρι το 2010, από όπου έφυγε για να ενταχθεί στο δυναμικό της Σίτι.

Ο Σέλουκ «ξεθάβει» ανέκδοτες ιστορίες από το παρελθόν και ανοίγει πυρ κατά του Γκουαρντιόλα σε συνέντευξή του στο Radio Barcelona:

«Όταν ο Τουρέ έφυγε για τη Σίτι, ο Γκουαρντιόλα τού είπε ότι πηγαίνει σε μια σκ..τά ομάδα. Ε, τώρα φαίνεται πως ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα έχει έρθει σε αυτή τη σκ..τά ομάδα, γιατί τού αρέσει το χρήμα περισσότερο από το ποδόσφαιρο».

Κάπως έτσι, φτάνει στο τέλος του η καριέρα του πανήψυλου μέσου στους «Πολίτες». Ο Τουρέ είχε μια εντυπωσιακή σεζόν στον Ολυμπιακό (2005-2006) που εκτόξευσε στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων. Ακολούθησε μια χρονιά στη Μονακό (2006/2007), τρεις στη Βαρκελόνη (2007-2010) και από το 2010 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναγέννηση της Μάντσεστερ Σίτι. Τεράστια η συνεισφορά του σε όλους τους τίτλους που έχει κατακτήσει η ομάδα στο διάστημα αυτό και ιδίως στα πρωταθλήματα του 2012 και του 2014.

Πριν από μερικές ημέρες ο 33χρονος Τουρέ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού μετά από 102 συμμετοχές και 19 γκολ. Από το καλοκαίρι βρίσκεται εκτός πλάνων, χωρίς λεπτό συμμετοχής στις οκτώ διαδοχικές νίκες της Σίτι από την αρχή της σεζόν. 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έπαιξαν για τη… Ρεάλ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον Μέσι – ΦΩΤΟ

Το εκπληκτικό γκολ του Μέσι στην προπόνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπαλοτέλι αναγεννήθηκε – Οδήγησε της Νις σε νίκη επί της Μονακό – ΒΙΝΤΕΟ

Στην κορυφή η Γιουβέντους – Τι έκαναν οι Έλληνες στην Ιταλία – ΒΙΝΤΕΟ

Άνετη νίκη για την Μπάγερν – ΒΙΝΤΕΟ

Εκπληκτική εμφάνιση ο Καρέλης – Σκόραρε 4 φορές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ