«Προσύμφωνο με τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»

Άκρως αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες που φέρνει στο «φως» η ισπανική εφημερίδα «El Pais», η οποία κάνει λόγο για προσύμφωνο μεταξύ του Ζοσέ Μουρίνιο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο μάλιστα προβλέπει… αποζημίωση, σε περίπτωση που το τελικό συμβόλαιο δεν υπογραφεί σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Είτε το θέλει πλέον, είτε όχι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει «δεθεί» μία και καλή με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο δημοσιογράφος της «El Pais», Ντιέγκο Τόρες, ο οποίος ήταν και αυτός που έγραψε το βιβλίο του Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, φρόντισε να κάνει σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με το προσύμφωνο που έχει υπογραφεί μεταξύ του Πορτογάλου κόουτς και των «κόκκινων διαβόλων».

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ δεν ολοκληρώσει τη συμφωνία της με τον «Special One» μέχρι την 1η Μαϊου, τότε καλείται να του προσφέρει ως αποζημίωση το ποσό των 5 εκ. λιρών!

Αν το «deal» δεν «κλείσει» οριστικά ούτε μέχρι την 1η Ιουνίου, τότε το ποσό που θα λάβει ο Πορτογάλος, θα είναι το διπλάσιο, δηλαδή 10 εκ. λίρες!

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γούντγορντ, θέλει να… ξεμπερδεύει με την πρόσληψη του Μουρίνιο, με τον δημοσιογράφο της «El Pais» να αναφέρει πως οι εν λόγω αποκαλύψεις έγιναν γνωστές μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά του Πορτογάλου, σχετικά με μία πιθανή επανένωσή τους.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε επίσης:

Τρομακτική σύγκρουση Αλόνσο – Γκουτιέρεζ στο Γκραν Πρι της Αυστραλίας –ΒΙΝΤΕΟ

Νίκη Ρόζμπεργκ στο επεισοδιακό GP της Μελβούρνης – ΒΙΝΤΕΟ

Το άλμα και ο… χορός της Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ