Μουντιάλ-Δώρο στους Γερμανούς μια νύχτα με τις γυναίκες τους

Μουντιάλ-Δώρο στους Γερμανούς μια νύχτα με τις γυναίκες τους

 

Ένα ιδιαίτερο μπόνους κέρδισαν οι Γερμανοί, μετά τη νίκη τους επί της Γαλλίας με 1-0 και την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ποιο ήταν το δώρο; Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, εκτός από τα 100.000 ευρώ που θα πάρει κάθε παίκτης για το εισιτήριο που εξασφάλισε η ομάδα για τους “4” του παγκοσμίου κυπέλλου,  είχαν την ευκαιρία να περάσουν και μια νύχτα με τις συντρόφους τους.

Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ο προπονητής των “πάντσερ” Γιοάκιμ Λεβ κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου. Τους είπε δηλαδή ότι στο Κάμπο Μπαίο, όπου διαμένει η αποστολή της Εθνικής Γερμανίας, τους περιμένουν οι γυναίκες τους. 

Στις φωτογραφίες βλέπετε την ξανθίά καλλονή Lena Gercke, σύντροφο του Sami Khedira και δεξιά την  Kathrin Gilch τη σύντροφο του Manuel Neuer

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα Γερμανικά ΜΜΕ, στην περίπτωση που η Γερμανία καταφέρει να περάσει και τον σκόπελο της Βραζιλίας φτάνοντας στον τελικό κάθε παίκτης θα ανταμειφθεί με 150.000 ευρώ, ενώ το πριμ για την κατάκτηση του κυπέλλου φτάνει στις 300.000 έκαστος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ