Αναστασίου: Δεν πέσαμε στην παγίδα

Αναστασίου: Δεν πέσαμε στην παγίδα

«Αν κερδίζεις με 4-1 τι ερωτήσεις να γίνουν;». Με αυτή τη χιουμοριστική ατάκα ο Γιάννης Αναστασίου έδειξε την πολύ καλή διάθεσή του για την πολύ όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση του Παναθηναϊκού.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, δεδομένου ότι μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί η ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σοβαρότητα που έδειξαν όλο το 90λεπτο. Κρατήσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο πρώτο ημίχρονο και δεν πέσαμε στην παγίδα, όπως έγινε με τον Εργοτέλη. Δείξαμε ωριμότητα, σοβαρότητα, αυτοπεποίθηση και ότι μέσα στο ματς ξέρουμε να παίρνουμε τις νίκες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση γιατί θέλω να δώσω συγχαρητήρια πρώτον στον Πράνιτς γιατί μέσα σε έξι μέρες έπαιξε τρία παιχνίδια και σήμερα μας βοήθησε πάρα πολύ, όπως και στον Μέντες γιατί έπαιξε μετά από δύο μήνες σε μια θέση που δεν είναι η δική του αλλά την ξέρει και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο. Σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να τους δίνουμε χαρά. Αυτό ήταν το ωραίο σήμερα, ότι υπήρχε μια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και χάρηκε ο κόσμος να τη βλέπει».

Σε ερώτηση για την ψυχολογική ώθηση που έδωσε στον Παναθηναϊκό ο θρίαμβος του στο ντέρμπι «αιωνίων», ο Αναστασίου παραδέχθηκε πως «πάντα όταν κερδίζεις τον πρωταθλητή Ελλάδας στην έδρα του και με αυτό το σκορ σου δίνει δύναμη. Φτιάχτηκε αυτή η ομάδα για να κοιτάει τον κάθε αντίπαλο στα μάτια. Τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Στο ερώτημα ποιο ματς ήταν πιο δύσκολο για τον ίδιο στην προετοιμασία του, αυτό με τον Ολυμπιακό ή το σημερινό, ο Αναστασίου υπογράμμισε: «Και τα δύο ήταν εξίσου δύσκολα γιατί ήταν τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Σίγουρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπήρχε μεγάλη ευφορία, κάτι φυσιολογικό μετά από τέτοια εμφάνιση, οι διεθνείς έλειπαν, είχαμε τον Σίλντενφελντ με πρόβλημα και χρειάζονταν παραπάνω δουλειά και συγκέντρωση. Τα παιδιά έδειξαν με το παραπάνω ότι είναι επαγγελματίες και έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε».

 

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ