Ασυνήθιστο αντίο από τον Παγδατή

Ασυνήθιστο αντίο από τον Παγδατή 

Ο 28χρονος Κύπριος, φιναλίστ του 2006, δεν ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τον Ντένις Ιστόμιν και έχασε με 6-4, 7-5, 6-4 σε 2 ώρες και 36 λεπτά. Το πάλεψε ο Μάρκος, όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, σε αντίθεση με τον Ουζμπέκο που ήταν πιο ουσιαστικός, πιο ψύχραιμος και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Ο Παγδατής είχε πέντε ευκαιρίες για μπρέικ στο πρώτο σετ και ο Ιστόμιν τον τιμώρησε με “χτύπημα” στο 5-4, που του έδωσε το προβάδισμα με 1-0. Ο 27χρονος τενίστας, Νο.49 στον κόσμο, μπήκε φουριόζος στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 4-1. Έχοντας στο πλευρό την εξέδρα ο Μάρκος, κατάφερε να πάρει τρία γκέιμ στη σειρά και να ξαναμπεί στο κόλπο. Όμως, ο Ιστόμιν ήταν πάλι εκεί όταν έπρεπε και με μπρέικ στο 6-5 έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη του.

Στο τρίτο σετ ο Παγδατής έκανε την ύστατη προσπάθεια για να “ζωντανέψει”, είχε και άλλες δύο ευκαιρίες για μπρέικ (1/9 συνολικά), όμως έμεινε από δυνάμεις και ψυχολογία. Ο Ιστόμιν εκμεταλλεύτηκε το τρίτο ματς πόιντ του και σκέφτεται ήδη τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα βρει τον Ντιμίτρι Τουρσούνοφ. Ο έμπειρος Ρώσος νίκησε 6-2, 6-2, 6-3 τον Αμερικανό Μάικλ Ράσελ.

Ο Μάρκος, από την άλλη, συνεχίζει τις αποτυχημένες εμφανίσεις, που τον έχουν φέρει στο Νο.108 της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν κατάφερε ούτε στην αγαπημένη του Μελβούρνη να σηκώσει κεφάλι και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια της σεζόν για να σταματήσει η κατηφόρα…

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ