Ζεσούς: Μου λείπει ο Σαβιόλα

Ζεσούς: Μου λείπει ο Σαβιόλα

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τα αστέρια του μίλησε ο Ζορζ Ζεσούς στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Τετάρτης στο Ντα Λούζ.

Ο προπονητής της Μπενφίκα είπε ότι του λείπει η ποιότητα του Σαβιόλα, ενώ μίλησε με θερμά λόγια για τον Μήτρογλου και τον Ρομπέρτο, παρότι όταν τον είχε στην Μπενφίκα δεν τον αξιοποίησε.

Σύμφωνα με τον Ζεσούς, το αυριανό ματς δεν θα είναι απολύτως καθοριστικό για την πρόκριση, αν και επανέλαβε ότι αυτές οι δύο ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση πίσω από την Παρί.

Οι δηλώσεις του Ζεσούς:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συγκρίσεις με άλλα ματς, αν κερδίσουμε ή χάσουμε είναι το ίδιο πιθανό στη διοργάνωση που μετέχουν οι καλύτεροι. Είναι δύσκολο ματς, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Δεν είναι αποφασιστικό ματς για την πρόκριση, υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Ο όμιλος μετά την Παρί είναι ισορροπημένος. Το σημαντικό είναι η νίκη, να κάνουμε τη δεύτερη στον όμιλο. Δε νομίζω ότι θα κρίνει την πρόκριση το αποτέλεσμα.

Όταν είπα ότι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα θα κριθεί η δεύτερη θέση, το είπα διότι η Παρί θεωρώ ότι θα πάρει την πρώτη θέση, είναι στην καλύτερη θέση και το πιθανότερο είναι ότι θα τη διατηρήσει αυτή τη διαφορά. Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε εμείς μπορούμε να τη νικήσουμε με 4 και 5 γκολ διαφορά.

Δεν ξέρω πόσοι πόντοι θα χρειαστούν για την πρόκριση, έχουν αποκλειστεί ομάδες και με δέκα βαθμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους γίνεται.

Ο Σαβιόλα είναι πολύ καλός έκανε πρώτη χρονιά πολύ καλή και πήρε το πρωτάθλημα, ο Ρομπέρτο ήρθε από ένα άλλο πρωτάθλημα, πιστεύω θα έχει λαμπρή καριέρα. Ελπίζω ότι αύριο δεν θα είναι τόσο καλός! Ο Σαβιόλα είναι εξαιρετικός παίκτης και άνθρωπος, έχει απαράμιλλη ποιότητα, μου λείπει ως ποδοσφαιριστής.

Ο Σαλίνο είπε ότι θα νικήσει, είναι φυσιολογική η φιλοδοξία του, δεν το θεωρώ πρόκληση αυτό που είπε. Όλοι οι παίκτες θέλουν τη νίκη.

Ο Μήτρογλου είναι πολύ καλός, όλοι τον ξέρουν, έχει κάνει τέσσερα χατ-τρικ, συνδυάζεται σωστά με τον Σαβιόλα και είναι ένας παίκτης του επιπέδου του Ολυμπιακού που γενικά έχει πολύ καλούς παίκτες».

Από πλευράς παικτών την Μπενφικα εκπροσώπησε ο Βραζιλιανός φορ Ροντριγκο

«Πολύ σημαντικό θα είναι το ματς, είμαστε στην ίδια θέση, άρα είναι καθοριστικό για την ομάδα μας. Πολύ μεγάλη εμπειρία και ευχαρίστηση είναι που θα παίξουμε με φίλους εντός κι εκτός γηπέδου, όπως ο Σαβιόλα και ο Ρομπέρτο. Είμαι για καιρό εκτός λόγω τραυματισμού, αν παίξω θα προσπαθήσω να κάνω μια πολύ καλή εμφάνιση.  Μέχρι στιγμής μετά την Άντερλεχτ δεν παίξαμε καλά, τώρα θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ