Δεύτερο τρίποντο άκρως επαγγελματικό

Δεύτερο τρίποντο άκρως επαγγελματικό

Ο Παναιτωλικός ξεπέρασε την νευρικότητα του πρώτου μέρους αναίμακτα και χτύπησε με δύο γκολ των Γκάλο και Καμαρά για να φτάσει στη δεύτερη φετινή του νίκη απέναντι στον ΠΑΣ.

Κινδύνεψε στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός, αλλά με δύο γκολ των Γκάλο και Καμαρά διασφάλισε επαγγελματική νίκη απέναντι στον ΠΑΣ. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η απουσία του Ντε Βισέντι, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετά το 1-0 δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και με την μπάλα κάτω προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Χωρίς καθαρό μυαλό οι γηπεδούχοι και με πολλά προβλήματα στην μεταβίβαση της πρώτης μπαλιάς λίγο έλειψε να το πληρώσουν νωρίς.

Ο Μπικέι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα παπούτσια του και το γλιστερό τερέν, δίνοντας δύο φορές στον ΠΑΣ την ευκαιρία να σκοράρει από ολέθρια λάθη.

Στο γλίστρημα του κεντρικού αμυντικού των γηπεδούχων (5′) ο Ίλιτς δεν πλάσαρε καλά τον Ράφαελ Μπρακάλι, ο οποίος έδιωξε. Ίδια τύχη είχε το τετ α τετ του Τσουκαλά (23′), ο Μπρακάλι έδιωξε με τα πόδια.

Ο ΠΑΣ είχε τις φάσεις, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που πανηγύρισε το γκολ. Ο Ροντρίγκο Γκάλο με απευθείας εκτέλεση φάουλ …ζωγράφισε υπέροχο τέρμα, νικώντας τον Βελλίδη στο 32′.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων πρόσφερε ηρεμία και στην άμυνα της ομάδας του Χάβου. Τουλάχιστον έλειψαν τα αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα να πάνε στο ημίχρονο με το υπέρ τους 1-0.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παναιτωλικός διασφάλισε τους τρεις βαθμούς. Ο Μπόγιοβιτς σταμάτησε τη μπάλα στην περιοχή και την έσπασε για τον Καμαρά ο οποίος με ξερό σουτ νίκησε τον Βελλίδη για το 2-0 (47′). Κάπου εκεί, αρκετά πρώιμα, το παιχνίδι είχε γύρει οριστικά.

Προσπάθησε να αντιδράσει ο ΠΑΣ, αλλά η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 80′ με τον Τσάβες να πλασάρει από πλάγια θέση σε κενό τέρμα, ο Κούσας όμως έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναιτωλικός κατέβασε στροφές μετά το 2-0, αλλά δεν απειλήθηκε όσο έπρεπε για να αλλάξει η κατάσταση.

Η απουσία του Ντε Βισέντι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε τρίτο γκολ, αν ο Μελισσάς δεν αστοχούσε εξ επαφής μετά το φάουλ του Κούσα.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Τζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά (87’ Πασάς), Πόι (69’ Σφακιανάκης), Μπόγιοβιτς (92’ Κουτσοσπύρος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββας Παντελιδης): Βελλίδης, Στρούνα, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς (83’ Κεϊτά), Λίλα, Τσάβες, Βίλα (69’ Γιάκος), Κοροβέσης, Ίλιτς (78’ Κρητικός).

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ