Πλέι οφ: ΠΑΣ-Αστέρας

Πλέι οφ: ΠΑΣ-Αστέρας

Να ξεκινήσει με το δεξί θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα  υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης (17:00 NS2). Με απουσίες στα Γιάννενα οι Αρκάδες.

Πρεμιέρα των πλέι οφ και ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στο μίνι πρωτάθλημα. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Χριστόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φεγκρούς με την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος και Μιχαήλ. Τσουκαλάς και Λίλα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον επιθετικό θα είναι οι Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης. Τέλος, ο Ίλιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να δείξει χαρακτήρα και μετά την ήττα στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Σάκης Τσιώλης έχει να αντιμετωπίσιε σημαντικές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Πιπίνης και Μπαρτολίνι, ενώ ο Περόνε είναι τραυματίας.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Φούλοπ στο τέρμα και τους Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Σανκαρέ, και Κοντοέ αμυντική τετράδα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Αλβάρες και Ουσέρο. Ράγις, Ντε Μπλάσις, και Ναβάρο θα είναι η τριάδα πίσω από τον Λέντσε.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ