ΑΕΚ: “Μαζί” Ντέμης – Μελισσανίδης

ΑΕΚ: “Μαζί” Ντέμης – Μελισσανίδης

Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την προσπάθεια της ΠΑΕ να “κατοχυρώσει” τα λεφτά του Ψωμιάδη.

Το ρεπορτάζ της “Βραδυνής” παρουσίαζε δύο διαφορετικά στρατόπεδα στην ΑΕΚ, με αφορμή την προσπάθεια της ΠΑΕ να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα για να πάρει πίσω τα χρήματα που της έκλεψε ο Μάκης Ψωμιάδης. Στην πραγματικότητα όμως ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ενημερώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη για αυτή την προσπάθεια, η οποία εξελίσσεται εδώ και περίπου έναν χρόνο με μπροστάρη τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο για την κατοχύρωση των εκατομμυρίων που αφαίρεσε ο Ψωμιάδης από το ταμείο της ΠΑΕ ΑΕΚ και δεν σχετίζεται με όποια προσπάθεια πρώην προέδρων και μετόχων για την διατήρηση της ΠΑΕ σε λειτουργία.

Η προσπάθεια του Οικονομόπουλου, με την υποστήριξη του Νικολαΐδη κορυφώνεται αυτή την εποχή, μετά και από τη συνάντηση του Ντέμη με τον Χρήστο Σταϊκούρα, με στόχο να δεχθεί το Δημόσιο την παραχώρηση από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ του δικαιώματος να πάρει πίσω τα εκατομμύρια που της αφαίρεσε ο Ψωμιάδης προκειμένου να διαγράψει έτσι μέρος των οφειλών της ΠΑΕ προς αυτό, και ο Μελισσανίδης έχει ενημερωθεί για αυτή.

Ο δικαστικός αγώνας όμως δεν σχετίζεται με όποια προσπάθεια πρώην παραγόντων ή μετόχων να κρατήσουν την ΠΑΕ σε καθεστώς λειτουργίας, αφού ο Νικολαΐδης και ο Οικονομόπουλος δεν μετέχουν σε τέτοια κίνηση.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ