0-0 στον ρυθμό του Απόλλωνα

0-0 στον ρυθμό του Απόλλωνα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ της Καλλονής και του Απόλλωνα Αθηνών, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Έτσι η Καλλονή έφτασε σε 21 αγώνες τους 26 βαθμούς, παραμένοντας στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και ο Απόλλων έφτασε τους 21 βαθμούς, μη μπορώντας να ξεφύγει από το όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικούσε… Όσκαρ θεάματος, καθώς οι δυο ομάδες αρκέστηκαν σε πολλές δυνατές μονομαχίες, που είχαν σαν αποτέλεσμα πολλά «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι. Μια από αυτές τις «κοκορομαχίες» είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα των Αθηνών να μείνει με παίκτη λιγότερο από το 15ο λεπτό, καθώς ο Δεληζήσης χτύπησε μακριά από τη μπάλα τον Κεϊτά προσπαθώντας να ξεμαρκαριστεί.

Από πλευράς γηπεδούχων οι μοναδικές καταγεγραμμένες φάσεις στο πρώτο μέρος ήταν δύο, με τον Μανούσο στο 39ο λεπτό να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Τζόρβα να αποκρούει, και στο 42ο λεπτό, ένα σουτ του Νιαμπούγιου το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, η καλύτερη φάση ήταν αυτή του 30ου λεπτού με τον Τσοκάνη να σουτάρει, και να αποκρούει ο Χόγκ. Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά, ειδικά από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 46ο λεπτό, ο Φαρινόλα έκανε μια μεγάλη κούρσα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, και το σουτ που επιχείρησε προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Χόγκ.

Η επόμενη αξιοσημείωτη φάση ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μανούσος πήρε τη μπάλα στα πόδια, και από τα δεξιά έκανε το σουτ, το οποίο όμως έδιωξε μακριά ο Τζόρβας. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι η Καλλονή βρέθηκε στο προσκήνιο, ο Γιορέντε έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά ο Νιαμπούγιου από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα άουτ. Στο 79ο λεπτό, ήταν σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει με τον Μίνγκα να κάνει τη σέντρα, ο Πετρόπουλος έπιασε τη κεφαλιά αλλά πέρασε άουτ.

Από αυτό το χρονικό σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πάλι, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας, θέλοντας αμφότερες να ξεχάσουν γρήγορα την εμφάνιση τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Όπως παραδέχτηκαν στην κάμερα της Nova, τόσο ο Γιάννης Ματζουράκης όσο και ο Λόρι Σάντσες, η ομάδα του επέβαλε τον ρυθμό της στο παιχνίδι ήταν ο Απόλλων, μολονότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα.

«Πετάξαμε δύο βαθμούς σήμερα, ήμασταν καλύτερη ομάδα και αν παίζαμε με έντεκα θα είχαμε νικήσει», είπε ο προπονητής του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσες.

Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης επισήμανε: «Μπήκαμε στον ρυθμό του Απόλλωνα με μεγάλες πάσες, γεμίσματα και σέντρες και αυτό δεν μας επέτρεψε να παίξουμε. Τα παιδιά όμως προσπάθησαν πολύ. Συνεχίζουμε».

Καλλονή(Γιάννης Μαντζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Χωριανόπουλος(83’Καλτσάς), Μαρσέλο(72′ Γιορέντε), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Νιαμπούγιου, Περόνε(66’Καζάκης).

Απόλλων Αθ.(Λόρι Σάνσεζ): Τζόρβας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Φαρινόλα(73’Πετρόπουλος), Αργυρόπουλος, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο(79’Τσιλιγκίρης), Παπαζαχαρίας

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ