ΒΙΝΤΕΟ-Ελεφαντάκι έκλαιγε 5 ώρες

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεφαντάκι έκλαιγε 5 ώρες

Για πέντε ώρες έκλαιγε ένα ελεφαντάκι σε ζωολογικό κήπο στην επαρχία Rongcheng στην Κίνα, καθώς του επιτέθηκε η μητέρα του και στη συνέχεια το εγκατέλειψε.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη γέννα, η μητέρα ποδοπάτησε το μικρό ελεφαντάκι. Οι κτηνίατροι θεώρησαν ότι επρόκειτο για ατύχημα και περιποιήθηκαν τα τραύματα του νεογέννητου πριν το επιστρέψουν στη μητέρα.

Δυστυχώς εκείνη επιτέθηκε ξανά στο ελεφαντάκι και οι φροντιστές αναγκάστηκαν να το απομακρύνουν.

«Το νεογέννητο ήταν πολύ αναστατωμένο και έκλαιγε απαρηγόρητα για πέντε ώρες. Δεν άντεχε τον αποχωρισμό από τη μητέρα αν και εκείνη προσπαθούσε να το σκοτώσει», δήλωσε ένας εργαζόμενος στον ζωολογικό κήπο.

Φωτογραφίες και βίντεο με το θλιμμένο ελεφαντάκι κάνουν τον γύρο του κόσμου. Από τα μάτια του τρέχουν δάκρυα και μένει για ώρες ξαπλωμένο κάτω από την κουβέρτα.

Οι φροντιστές του ζωολογικού κήπου βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο νεογέννητο ελεφαντάκι και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να το βοηθήσουν να αναρρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του μωρού είναι καλύτερη, ενώ αντίθετα η μητέρα έχει χάσει την όρεξή της και παρουσιάζει σημάδια κατάθλιψης.

 

 

ΠΗΓΗ: econews.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: YOUTUBE, tubemediacom

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ