Σοκαριστική ομολογία on air: «Βίασα και στραγγάλισα 4χρονη» – ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ένας άνδρας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ο Himmet Akturk ήταν καλεσμένος σε εκπομπή που ειδικεύεται στην έρευνα οικογενειακών δραμάτων, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για την 4χρονη Imrak Kupal, η οποία εξαφανίστηκε ενώ είχε βγει να παίξει έξω από το σπίτι της, στην περιοχή Alasehir.

Η Muge Anli πίεσε τον Himmet Akturk που τελικά λύγισε και παραδέχτηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο της 4χρονης. Αμέσως τον συνέβαλαν και τον πήραν για ανάκριση, με τον Himmet να ομολογεί τις πράξεις του. Είπε στους αστυνομικούς ότι βίασε την Irmak, τη στραγγάλισε και μετά έθαψε το άψυχο κορμάκι της.

Έβαλε το πτώμα της σε ένα τσουβάλι, το μετέφερε με καρότσι και το πέταξε σε δημόσιο κάδο. Όταν κατάλαβε πως ο κάδος δεν είχε αδειάσει, την επόμενη μέρα πήρε ξανά το πτώμα της 4χρονης και το έθαψε σε κοντινό αμπελώνα. Η αστυνομία άρχισε να σκάβει στην περιοχή που υπέδειξε και βρήκαν τα λείψανα 2 μέρες αργότερα.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν σκυλιά στις έρευνες, βρήκαν επίσης μαλλιά και αίμα του ανήλικου κοριτσιού στο σπίτι του δράστη.

Το βίντεο αποτέλεσε μέρος της δίκης, όπου τότε είχε καταδικαστεί, αλλά πλέον θα ακολουθήσει νέα ακροαματική διαδικασία για να καθοριστεί η ποινή του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Mirror

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Γερμανία για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα

Ο γάμος στη Σαουδική Αραβία που κράτησε μόλις… δύο ώρες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ