Σάρον Στόουν: Δεν με ενδιαφέρει να κάνω σεξ με έναν άγνωστο

«Σε αυτό το σημείο της ζωής μου παίρνω περισσότερη ικανοποίηση από ένα χαμόγελο, από το γέλιο και από μια ζεστή κουβέντα», εξηγεί η ηθοποιός Σάρον Στόουν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “AARP” και στη συνέντευξη που παραχώρησε εξήγησε γιατί βαρέθηκε τα ραντεβού.

“Προφανώς είναι πολύ εύκολο να βγω ραντεβού με κάποιον. Αλλά για μένα η ζωή είναι τόσο ανόητη και βαρετή. Δεν μου αρκεί να βγω απλά ένα ραντεβού ή να κάνω σεξ με έναν άγνωστο” σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: “Σε αυτό το σημείο της ζωής μου παίρνω περισσότερη ικανοποίηση- σωματική, πνευματική, συναισθηματική- από ένα χαμόγελο, από το γέλιο, από μια ζεστή κουβέντα και όχι από κάποιον που είναι ωραίος και σέξι. Έχει σημασία ο τρόπος που σε κοιτάζει ένας άνδρας. Πως φαίνεται στα μάτια σου. Αυτό θέλω όταν είμαι με κάποιον, δεν με νοιάζει το σεξ”.

Η ηθοποιός είπε επίσης στο περιοδικό: “Έχω σταματήσει να αναλύω τα πάντα και αυτό μου επιτρέπει να αναπνέω και να ζω καλύτερα. Είναι σημαντικό να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου”.

 

Δείτε επίσης:

Μαρτυρία κόλαφος για τον Τζόνι Nτεπ: “Προσπάθησε να πνίξει την Άμπερ Χερντ με μαξιλάρι”

Έβαλε τα κλάματα στη σκηνή γνωστή τραγουδίστρια – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ