Καταγγελία στο enikos.gr: Νυχτερινά έργα του Δήμου της Αθήνας δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε – ΦΩΤΟ

Μια σοβαρή καταγγελία κάνει στο enikos.gr, αναγνώστρια η οποία όπως επισημαίνει, συνεργεία του Δήμου της Αθήνας, δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν, λόγω έργων που κρατάνε όλη τη νύχτα!

Διαβάστε την καταγγελία και δείτε τις ΦΩΤΟ που μας έστειλε:

Μένω στα Πατήσια όπου τα τελευταία βράδια δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθότι το συνεργείο του Δήμου κάνει ασφαλτόστρωση στο στενό. Σύμφωνα με τις τοιχοκολλημένες ανακοινώσεις το συνεργείο θα δουλεύει 22.00 με 06.00. Ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό πόσο μάλλον σε μια γειτονιά και όχι σε κάποιον κεντρικό δρόμο. Δεν ισχύει για τον Δήμο δηλαδή η ώρα κοινής ησυχίας; Δεν μιλάμε για μια ώρα παραπάνω η έστω για μεσημέρι αλλά για ολόκληρο το βράδυ!

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ