Φινάλε στη 10η αγωνιστική με Ηρακλής – Πλατανιάς

Με τον αγώνα Ηρακλής-Πλατανιάς, ολοκληρώνεται απόψε στις  19:30, η 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Στο συγκεκριμένο ματς ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του «Γηραιού». Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν για τους γηπεδούχους. Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Περόνε, Χουάντερσον και Ζαμπάζη που είναι τραυματίες καθώς και τον Μπαρέττα, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείριση. Επίσης εκτός έμειναν και οι μικροί Τσότρας και Μπλέτσας. Αντίθετα επέστρεψε σε αποστολή μετά από αρκετό καιρό ο Στάμου.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Περνίς, Γιαννίκογλου, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ρούσσος, Κυριακίδης, Κούρος, Λεοζίνιο, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Λουκίνας, Πασάς, Μοντέιρο, Κυνηγόπουλος, Λάμπρου, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Αμαραντίδης.

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς ψάχνει γκολ και βαθμό ή βαθμούς στο συγκεκριμένο αγώνα. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει να σκοράρει από τη νίκη που είχε πετύχει κόντρα στην ομάδα του Λεβαδειακού την 3η αγωνιστική με σκορ 3-2. Από εκείνο το παιχνίδι έχουν περάσει πέντε αγώνες που δεν έχει βάλει γκολ (μαζί με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό).

Έτσι οι Χανιώτες θα επιδιώξουν πρώτα από όλα να σκοράρουν στο Καυτανζόγλειο και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή. Ο τεχνικός του Πλατανιά θα έχει στην διάθεση του τους δυο σκόρερ του Μανούσο – Γιακουμάκη οι οποίοι έχουν πετύχει από δυο γκολ ο καθένας και είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν βρει δίχτυα έως τώρα για την ομάδα του Πλατανιά. Θα απουσιάσει ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Ντιλαβέρ, Ηλιάδης, Ντίνας, Μανούσος, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μπανανά.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα εδώ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ