Απέραντη χωματερή περιοχή του Ωρωπού – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί ο οικισμός των έφεδρων αξιωματικών στον Ωρωπό , όπως καταγγέλλει αναγνώστης του enikos.gr.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε τη Δευτέρα, οι κάδοι απορριμμάτων έχουν ξεχειλίσει και οι σακούλες σκουπιδιών και τα διάφορα πεταμένα αντικείμενα και μπάζα έχουν κατακλύσει τους δρόμους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση αυτή αποτελεί απειλή για την υγεία των κατοίκων και εστία κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιάς.

Tο enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.