Ζουγανέλης: Ο Άδωνις είναι από άλλον κόσμο…

Ζουγανέλης: Ο Άδωνις είναι από άλλον κόσμο…

Τους πρωταγωνιστές της πολιτικής σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή. Παράλληλα, μίλησε για την απώλεια του Σάκη Μπουλά .

«Αυτό που μας λείπει τα τελευταία χρόνια είναι να είμαστε εγκάρδιοι και αληθινοί», ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης και υπογράμμισε ότι «το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο, γιατί δεν είναι βιώσιμος ο πολιτισμός μας».

Κληθείς να σχολιάσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδη είπε: «Είναι ένας άνθρωπος από άλλον κόσμο. Αυτό που με συγχύζει μερικές φορές, είναι ότι λέει και αλήθειες».

Όσο για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη τόνισε: «Είναι ένα ισορροπημένος ιδεολόγος, αγωνιστής κατά το παρελθόν και νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει με το ήθος του στην πολιτική».

 Αναφορικά με τα εντυπωσιακά ευρήματα που έρχονται στο φως από την αρχαιολογική σκαπάνη στην Αμφίπολη, εκτίμησε ότι δίνουν μία αισιοδοξία στον κόσμο. «Του θυμίζει από πού προερχόμαστε, του θυμίζει τον πολιτισμό μας», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μιλώντας για τον Σάκη Μπουλά, ανέφερε: «Μου λείπει πάρα πολύ ο Σάκης. Μαζί βιώσαμε μεγάλο μέρος της ζωής μας». 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ