Ζωγράφου: Νέα σύλληψη για την υπόθεση των συμμοριών – Χειροπέδες σε 31χρονο στην Κυψέλη

Στη σύλληψη ακόμη ενός μέλους των συμμοριών που δρούσαν με ορμητήριο τις φοιτητές εστίες, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για έναν 31χρονο αλβανικής καταγωγής ο οποίος συνελήφθη στην οδό Θήρας, στην Κυψέλη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο 31χρονος κατηγορείται ότι συμμετείχε στην πρώτη ομάδα που είχαν συγκροτήσει Αλβανοί κακοποιοί, οι οποίοι διέπρατταν ληστείες σε σπίτια. Υπενθυμίζεται ότι σε κάποιες απ’ αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες είχαν βιάσει κάποιες γυναίκες που βρίσκονταν εντός των κατοικιών την ώρα που αυτοί έμπαιναν μέσα.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αστυνομία, «από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, σε περιοχή της Αττικής, 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία, που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ