Ζάκυνθος: Ποινική δίωξη στον συζυγοκτόνο – Εμφανίστηκε μετανιωμένος στον εισαγγελέα

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελιοδικών σε βάρος του 51χρονου που δολοφόνησε άγρια την σύζυγό του, στην Ζάκυνθο, την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κάτω από τα αποδοκιμαστικά σχόλια, όλων όσων είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια.

Στο σημείο βρισκόταν και ο γιος του, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αποτρόπαια πράξη του ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Στον εισαγγελέα από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων

Η προσαγωγή του ενώπιον του Εισαγγελέα έγινε υπό άκρα μυστικότητα και από πλαϊνή πόρτα του δικαστικού μεγάρου, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο των παρευρισκόμενων, όσο και του ίδιου του γιού, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και περίμενε να δει και να ακούσει έστω μια κουβέντα από τον πατέρα του, μην μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι έχει συμβεί.

Τα μικρότερα αδέλφια του, σύμφωνα με τον ίδιο βρίσκονται ήδη σε συγγενικό τους σπίτι στη Λάρισα.

Αν και η αρχική μεταγωγή του είχε οριστεί για τις 10 το πρωί, λόγω και άλλων υποθέσεων αυτή καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να γίνει αργά το μεσημέρι.

Στο διάστημα αυτό έξω από το δικαστικό μέγαρο έφτασε και ο μεγάλος του γιος που μαζί με τη συνοδεία φίλων του, που περίμεναν να δουν τον συλληφθέντα.

Ραγίζει καρδιές ο γιος της 41χρονης

Ο μεγάλος γιος της 40χρονης, βρίσκεται σε απόγνωση και με το μυαλό στα μικρότερα αδέλφια του.

Μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες τόσο για την συμπεριφορά του δράστη όσο και για την προσπάθεια της μητέρας του να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά της.

“Ένιωθα πως πρέπει να είμαι εδώ, να δω πως ο άνθρωπος αυτός έκανε κάτι τέτοιο. Τα αδέρφια μου είναι με συγγενείς. Πήρα τηλέφωνο, είναι εντάξει. Η αδερφή μου κοιμόταν και αναζητούσε την μητέρα μου στον ύπνο της. Τα έχουμε πει όλα αυτά. Όταν ερχόταν σπίτι ήταν θολωμένος δεν άκουγε κανέναν. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, όλα τα έξοδα, του σπιτιού. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιον άνθρωπο”, είπε το αγόρι.

Ζάκυνθος: Αυτή είναι η 41χρονη που σκότωσε ο σύζυγός της

Η 41χρονη Ελεονώρα, μητέρα τριών παιδιών, είναι η γυναίκα που σκότωσε ο σύζυγός της στη Ζάκυνθο. Ακόμη μία γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή στην Αλβανία. Θρήνος και στη σελίδα της στο facebook από φίλες και συγγενείς της. Η γυναίκα έκανε δύο δουλειές για να καταφέρει να μεγαλώσει τα παιδιά της. Έπεσε όμως θύμα του άνδρα της ο οποίος αφού την ξυλοκόπησε δύο φορές, την μαχαίρωσε.

Ζάκυνθος- δολοφονία

Η άφιξη του γιου της στα δικαστήρια Ζακύνθου

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή που έφτασε ο 19χρονος γιος της οικογένειας στα δικαστήρια Ζακύνθου. Στο πλευρό του φίλοι και συντοπίτες του. Τα μάτια του δάκρυσαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr. Όλοι έπεσαν στην αγκαλιά του. Ήρθε για να δει τον πατέρα του να οδηγείται στον Εισαγγελέα. Ήταν η καλύτερη μάνα του κόσμου, επανέλαβε για την 41χρονη.

Τού είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία

Ο 51χρονος σύζυγός της, τραυμάτισε θανάσιμα την Ελεονώρα, με χτυπήματα και μαχαιριές στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην περιοχή Τσιλιβί.

Της επιτέθηκε με απίστευτη μανία με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διαφορά σημεία τη γυναικά του η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Γείτονες της 40χρονης το βράδυ της Κυριακής τηλεφώνησαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν πως ο δράστης χτυπά την γυναίκα του και φωνάζει πως θα την σκοτώσει.

Όταν στο σημείο έφτασαν οι Αρχές, ο δολοφόνος είχε εξαφανιστεί και δίπλα στο σώμα του θύματος υπήρχε ένα μαχαίρι όπου η λάμα είχε στραβώσει από την δύναμη που είχε χρησιμοποιήσει ο δράστης, σύμφωνα με το Mega.

Η άτυχη γυναίκα, μόλις 30 λεπτά πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον είχε κατήγγειλε για ακόμη μια φορά για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ