Ζάκυνθος: «Κατά λάθος το σκούντησα κι έπεσε το καημένο» – Τι λέει η μητέρα που κατηγορείται για την κακοποίηση των παιδιών της – ΒΙΝΤΕΟ

Τη θέλησή της η οικογένεια να γίνει όπως πριν, δηλώνοντας μάλιστα ότι “θα γίνω για αυτά και μάνα και πατέρας”, εξέφρασε η 50χρονη γυναίκα από τη Ζάκυνθο που καταδικάστηκε για την κακοποίηση των παιδιών της.

Ζάκυνθος: Το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση των δύο παιδιών από την μητέρα τους – Όλο το χρονικό

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha η γυναίκα εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα παιδιά της, να ξεπεράσουν όλο αυτό που συνέβη και να ζήσουνε μαζί. Στην 50χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή.

Αναφερόμενη στο κλίμα που επικρατεί μέσα στην οικογένεια μετά το θάνατο του συζύγου της πριν από λίγες μέρες, η 50χρονη υποστηρίζει ότι αυτό επέδρασε στην ψυχολογία των παιδιών, όμως, παρά το γεγονός αυτό, η αγάπη για τα παιδιά δεν έχει αλλάξει.

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η μητέρα που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της επί 3 χρόνια

“Το παιδάκι λίγο όσο να ‘ναι φοβήθηκε λιγάκι, μήπως στενοχωρήθηκε, όπως στενοχωρήθηκα κι εγώ μετά από 24 χρόνια που γνωρίζω τον άντρα μου, πήρα ένα φόβο λίγο, δηλαδή εγώ είμαι πάντα με τα παιδιά μου, δεν τα αφήνω ποτέ, ούτε κι ο συγχωρεμένος ο άνδρας μου, τα αγαπάμε, τα λατρεύουμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι το παιδί, που έγινε αντιληπτό από γειτόνισσα να τρέχει ζητώντας βοήθεια, λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης εξέλαβε με διαφορετικό τρόπο μια απλή επίπληξη που του έκανε η μητέρα. Συγκεκριμένα ανέφερε: “το παιδάκι είναι ευαίσθητο. Είναι βέβαια ένα πολύ καλό παιδάκι, εξαιρετικά και μας αγαπάγανε πολύ και τον συγχωρεμένο τον άνδρα μου κι εμένα. Απλά λίγο το μάλωσα λιγάκι, το παιδάκι το πήρε λίγο αλλιώτικα, λίγο είχε τρομοκρατηθεί με το θάνατο του πατέρα του, όσο να ναι.”

Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν, είμαι αθώα και τα παιδιά μου με αγαπάνε”, δήλωσε, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα του παιδιού σημείωσε ότι πρόκειται για “μια γρατζουνίτσα μόνο” και ισχυρίστηκε ότι “εγώ κατά λάθος το σκούντησα, πως να σας το πω, το έσπρωξα κι έπεσε το καημένο”.

Η συνήγορος της μητέρας σε δήλωσή της ανέφερε ότι “τα παιδιά δεν έχουν την αντιληπτική ικανότητα αυτή τη στιγμή να κατανοούν όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι. Κατατέθηκε κι από τα ίδια τα παιδιά ότι τους λείπει πολύ ο μπαμπάς τους, επομένως όλο αυτό επηρεάζει και τη συμπεριφορά τους γενικότερα”.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε για την κακοποίηση των δυο αδερφιών, προσπαθούσε για πάνω από μια δεκαετία να αποκτήσει παιδιά. Αναφερόμενη σε αυτή την περίοδο ανέφερε ότι “έχω αγωνιστεί πάρα πάρα πολύ για να αποκτήσω αυτά τα δυο παιδάκια και εγώ και ο συγχωρεμένος, έχω κάνει πάρα πολλές εξωσωματικές, έχω χάσει 50 χιλιάδες ευρώ στις εξωσωματικές, γιατί κι εγώ έφτασα σε μια ηλικία μεγάλη. Πήγα στο “Χαμόγελο του Παιδιού“, πήγα στον “Άγιο Στυλιανό” στη Θεσσαλονίκη είχα φτιάξει τα χαρτιά μου για υιοθεσία στο εξωτερικό. Ήθελα πολύ ένα παιδί και τα κατάφερα. Τελικά μετά από 7 χρόνια , χτύπησε μια μέρα το τηλέφωνο και βρεθήκανε αυτά τα δυο τα αγγελουδάκια, που είναι αδερφάκια και εξαιρετικά παιδάκια. Και με αγαπάνε και τα αγαπάω και εγώ πάρα πάρα πολύ. Και δεν θα τα αφήσω ποτέ. “.

Από εδώ και πέρα είμαι σίγουρη ότι δεν άλλαξε κάτι, μας αγαπάνε κι ας χάσαμε τον συγχωρεμένο τον άντρα μου. Δηλαδή ήταν λίγο σοκ γι’ αυτά, γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε. Αυτό το παιδάκι θέλει κι αυτό ψυχολογική υποστήριξη, από έναν παιδοψυχολόγο, όπως θέλω κι εγώ μια υποστήριξη από έναν ψυχολόγο. Δηλαδή η οικογένεια να γίνει όπως ήταν και πριν, να γίνω και εγώ και μάνα και πατέρας και όλα να είναι μια χαρά”, κατέληξε η γυναίκα.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ