Φρίκη στην Ζάκυνθο: Μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της για 3 χρόνια – Ζήτησαν βοήθεια από την γειτόνισσα

Έναν εφιάλτη στα χέρια της ίδιας τους της μητέρας, φαίνεται πως ζούσαν δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 9 ετών στην Ζάκυνθο, καθώς όπως αποκαλύπτεται τα κακοποιούσε εδώ και τρία χρόνια.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας 49χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και αυτοκτόνησε, ενώ πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα, άφησε σημειώματα.

Μερικές ημέρες αργότερα, τα παιδιά του 49χρονου, έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα με τα παιδιά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Έπειτα από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ