Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τον 39χρονο γυναικοκτόνο – Γιατί αρνήθηκαν να τον δεχτούν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Θρίλερ επικρατεί την τελευταία ώρα σχετικά με το πού θα κρατηθεί τελικά ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή, πριν από μία εβδομάδα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος δράστης, που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού, βγήκε σήμερα από τη ΜΕΘ και βρισκόταν σε απλό δωμάτιο. Οι γιατροί έκριναν ότι αφού μπορεί να μείνει εκτός ΜΕΘ, τότε μπορεί και να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ωστόσο, από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού αρνήθηκαν την νοσηλεία του, με το επιχείρημα ότι από την πραγματογνωμοσύνη που έχουν κάνει δύο ψυχίατροι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ώστε ο 39χρονος να είναι τρόφιμος του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο που εξετάζεται αυτή την ώρα, είναι ο γυναικοκτόνος να νοσηλευτεί για 3-4 ημέρες στο «Αττικόν» ή σε κάποιο άλλο νοσοκομείο για αποθεραπεία, έως ότου αποφασιστεί πού τελικά θα κρατηθεί, με δεδομένο ότι έχει κριθεί προφυλακιστέος για την δολοφονία της 28χρονης πρώην συντρόφου του.

Ακόμη ένα δεδομένο, που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, είναι ο ενδεχόμενος κίνδυνος για την ασφάλεια του 39χρονου, σε περίπτωση που κρατηθεί σε κάποιο απλό κελί των φυλακών Κορυδαλλού.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ