Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες να μιλήσουν» δήλωσε η 24χρονη

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δίνει σήμερα νέα κατάθεση.

Κατά την έξοδό της από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, όπου μετέβη λίγο πριν από τις 10 το πρωί, δήλωσε σύμφωνα με το thesstoday.gr, τα εξής:

«Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Νωρίτερα όταν έφτασε στο σημείο, η Γεωργία ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τόνισε «ελπίζω να βρω το δίκιο μου».

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφωνικές συνομιλίες και sms καταθέτει η 24χρονη – Στον ανακριτή 3 άτομα

Για τέταρτη φορά καταθέτει σήμερα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Γεωργίας και του μετρ του γνωστού καταστήματος εστίασης, άρχισε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στα μηνύματα φαίνεται να την ενημερώνει για το πάρτι και να την ρωτάει «εάν ψήνεται», ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Σήμερα καταθέτουν στον ανακριτή και η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της, αλλά και ένας φίλος του με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η  24χρονη, για να ζητήσει τη βοήθειά τους, το πρωί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η 17χρονη φίλη της πήγε μαζί με την Γεωργία το βράδυ της παραμονής στο ξενοδοχείο αλλά η ανήλικη έφυγε τελικά με μια άλλη κοπέλα.

Ο εργοδότης της 24χρονης ήταν ο άνθρωπος στο οποίο τηλεφώνησε η 24χρονη όταν ξύπνησε στην σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί».

Όπως αναφέρει ο εργοδότης και ο φίλος του όταν πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν την 24χρονη ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και εμφανισιακά φαινόταν εξουθενωμένη. Αυτοί οι δυο μάλιστα βοήθησαν την Γεωργία να εντοπίσει που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της καθώς εκείνη δεν το θυμόταν.

Βιασμός-Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ