Βίντεο ντοκουμέντο: Τι έκανε ο 32χρονος μία ώρα πριν από τη σύλληψή του για την κοκαΐνη

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τις κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της Έλενας Πολυχρονοπούλου, μία ώρα πριν από τη σύλληψή του για την υπόθεση με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Στο βίντεο, που παρουσίασε ο Alpha, καταγράφονται οι κινήσεις του 32χρονου την περασμένη Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών Αρχών στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 32χρονος και η πρώην παίκτρια ριάλιτι έφυγαν από το σπίτι τους περίπου στις 9 το πρωί και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή της Ηλιούπολης, όπου ο άνδρας άφησε την 29χρονη σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του, ενώ στη συνέχεια έβγαλε βόλτα τον σκύλο του. Παρέμεινε στην κατοικία όπου διέμενε με την Έλενα Πολυχρονοπούλου μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο 32χρονος μπήκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Νέου Κόσμου.

Λίγο πριν τις 2:30 το μεσημέρι πήγε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά, έως ότου πλυθεί το όχημά του.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, τον περιέγραψαν ως νευρικό, καθώς περπατούσε συνέχεια και κοιτούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Υπόθεση Πολυχρονοπούλου: Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον 32χρονο

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, αναφέρουν ότι στο μεταξύ η πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο είχε πάει σε ένα showroom, που βρίσκεται πάνω από το συνεργείο και φέρεται να δοκίμασε ρούχα για την εκπομπή της.

Η προφυλάκιση και το φραστικό επεισόδιο

Χθες, τόσο ο 32χρονος όσο και η Έλενα Πολυχρονοπούλου κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, καθώς κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών περίπου 8 κιλών.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι ξέσπασε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, λίγη ώρα μετά την απόφαση για προφυλάκισή της.

“Με κατέστρεψες” φώναξε η κατηγορούμενη στον 32χρονο και συνέχισε “Αν δεν σε είχα γνωρίσει, δεν θα είχα φτάσει εδώ”.

Έλενα Πολυχρονοπούλου

Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος του συντρόφου της Σταύρος Γεωργόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News στο Mega, επιβεβαίωσε το φραστικό επεισόδιο στα δικαστήρια και υποστήριξε ότι ο εντολέας του δεν αντέδρασε και την άκουγε σιωπηλός.

Όσον αφορά στην ουσία της υπόθεσης, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, στην ίδια εκπομπή, υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ανήκαν στον 32χρονο. Είχε αναλάβει να τα παραδώσει σε μία τσάντα σε πρόσωπο που δεν κατονόμασε. Αυτός ήταν ο λόγος, σύμφωνα με τον συνήγορο, που συνελήφθη πεζός, λίγο πριν τα παραδώσει.

Τι δήλωσαν οι δικηγόροι τους

“Η εντολέας μου ισχυρίστηκε το έλλειμα οποιαδήποτε γνώσης για τα ναρκωτικά. Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Είμαστε στην αρχή μιας ποινικής διαδικασίας. Λειτουργούν οι ενδείξεις. Σεβόμαστε την απόφαση, αλλά υπάρχει πλειάδα στοιχείων που στην παρούσα φάση δεν μπορούν να ανατρέψουν την απόφαση. Θα αιτηθεί την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης. Είναι παράπλευρη απώλεια ενός ανθρώπου που αντί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί της στις 15 Οκτωβρίου, βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση” ανέφερε ο συνήγορος της 29χρονης Παντελής Κοκοτός.

Σχετικά με τον ισχυρισμό των αστυνομικών ότι η 29χρονη “ξεφορτώθηκε” ναρκωτικά στη λεκάνη της τουαλέτας, ο συνήγορός της σημείωσε:

“η εντολέας μου ουδέποτε έχει καπνίσει, ουδέποτε έχει πιει, δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να αποδειχθεί”.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, δήλωσε:

“Όποιος κάνει χρήση ναρκωτικών καταστρέφει τον οργανισμό του, χάνει την αυτοκυριαρχία του και αν φτάσει στο σημείο να χρωστάει στα κυκλώματα που τον προμηθεύουν κινδυνεύει να γίνει υποχείριο τους και να εγκλωβιστεί ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος σε καταστάσεις οι οποίες τον οδηγούν στη φυλακή. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί σήμερα με τον εντολέα μου, ο οποίος δεν είναι κανένας μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, κατοικεί σε ένα διαμέρισμα ταπεινό και φτωχικό 50 τετραγωνικών, εργαζόταν από τα 13 του έτη και δυστυχώς εγκλωβίστηκε σε αυτή την υπόθεση.”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ