Υπόθεση 24χρονης: Σπάνε τη σιωπή τους γυναίκες που βρέθηκαν στο πάρτι

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινά τη Δευτέρα για την υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στο πάρτι που έγινε στην προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. “Φως” στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των Αρχών εντός της εβδομάδας.

“Περιμένουμε να φανεί η αλήθεια δηλαδή η αλκοόλη της Γεωργίας και πιθανόν ένα υπνωτικό χάπι η οποία λέει ότι μπορεί να μπήκε στο ποτό και ερμηνεύεται σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε”, τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας. Ήδη, σύμφωνα με το Mega, έχουν παραδοθεί στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όπου διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στα κάτω άκρα και στη μέση, ενώ οι εξετάσεις για το DNA έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αθήνας. “Δύσκολα να μην έχει μείνει DNA και από άλλους άντρες εξαρτάται και από τα δείγματα που πάρθηκαν” τόνισε ο γενετιστής Δρακούλης Γιαννουκάκης.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να καταθέσει και ο προσωπικός φίλος του εργοδότη της Γεωργίας Μπίκα, που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στο μεταξύ, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσπαθεί να εντοπίσει άλλες πέντε γυναίκες που φέρονται να συμμετείχαν στο πάρτι της σουίτας “401” ώστε να διευκρινιστούν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ.

Χωρίς έλεγχο η είσοδος στο ξενοδοχείο

Στη δημοσιότητα βγαίνουν, στο μεταξύ, κι άλλες μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στην επίμαχη σουίτα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Δύο νεαρές γυναίκες, ηλικίας 22 και 24 ετών, μίλησαν στην εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής” και περιέγραψαν το κλίμα που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του πάρτι.

Δίνουν, μάλιστα, και απάντηση στο ερώτημα που αιωρείται για τον τρόπο που πέρασαν δεκάδες άτομα την πόρτα του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού. «Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από την ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» καταγγέλλει η 24χρονη.

Όπως αναφέρουν η 22χρονη και η 24χρονη, στο πάρτι τις κάλεσε το ίδιο πρόσωπο που κάλεσε και την Γεωργία Μπίκα. «Ήμασταν για ρεβεγιόν σε ένα σπίτι και μετά την αλλαγή του χρόνου μάς έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. για να πάμε στο πάρτι. Εμείς αργήσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο. Φτάσαμε περίπου στις 3 τα ξημερώματα» αναφέρουν οι δύο νεαρές κοπέλες. «Μας υποδέχθηκε ο Μ.Π. Δεν ξέραμε ποιους θα συναντήσουμε και τι θα δούμε. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, αναγνώρισα έναν γνωστό από τη Θεσσαλονίκη και έναν από την Αθήνα. Όλους τους άλλους δεν τους ήξερα. Ήταν περίπου 10 κοπέλες που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και 7 αγόρια, αν θυμάμαι καλά, που δεν ακούσαμε ούτε τη φωνή τους. Δεν μας είπαν ούτε ‘καλή χρόνια’. Απόρησα πραγματικά για τον λόγο που μας κάλεσαν» λέει η 24χρονη.

Το ίδιο κλίμα επιβεβαιώνει και η 22χρονη. «Δεν μιλούσε κανείς. Απλά καθόμασταν και είπα στη φίλη μου να μην καθίσουμε πολύ. Κάποια στιγμή, κάποια κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν καραόκε αλλά εμείς δεν συμμετείχαμε».

Οι υποψίες για ναρκωτικά

Η 22χρονη αποκαλύπτει τις επιφυλάξεις που είχε για το συγκεκριμένο πάρτι, καθώς υποψιάστηκε ότι μπορεί να υπάρχουν σε κοινή θέα διάφορες ουσίες. «Πίστευα θα πάμε και θα είναι γεμάτα ναρκωτικά τα τραπέζια» αναφέρει. «Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θεά» επισημαίνει. Οι ίδιες αποφάσισαν να μην πιουν αλκοολούχο ποτό. «Εγώ δεν είχα πιει αλκοόλ, είχα επιλέξει ένα σφραγισμένο ενεργειακό ποτό» λέει η 24χρονη, ενώ ούτε η φίλη της κατανάλωσε αλκοόλ. «Ήπια μόνο νερό» λέει η 22χρονη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, το συγκεκριμένο πάρτι δεν πέτυχε, καθώς όποιος πήγαινε δεν αργούσε να αποχωρήσει. «Βαρεθήκαμε γρήγορα και λίγα λεπτά πριν τις 4 π.μ. αποφασίσουμε να αποχωρήσουμε με την φίλη μου. Μάλιστα, μαζί μας αποχώρησε και ο Μ.Π.» δηλώνει στη «ΜτΚ» η 24χρονη. «Δεν υπήρχε νόημα να καθίσουμε άλλο, τα παιδιά ήταν απλά όρθια, χωρίς να λέει κανείς μια κουβέντα» συμπληρώνει. Οι ίδιες, αναφέρουν ότι όση ώρα κάθισαν στο δωμάτιο 401, δεν είδαν την 24χρονη Γεωργία. «Από τις 3 π.μ. μέχρι τις 3.50 π.μ. που καθίσαμε στην σουίτα 401 δεν είδαμε ποτέ την 24χρονη. Ίσως έφυγε πριν πάμε και επέστρεψε όταν φύγαμε» λένε οι κοπέλες.

Η 22χρονη αποκαλύπτει πως στο παρελθόν ένιωσε να την παρενοχλεί σεξουαλικά πρόσωπο που εμπλέκεται και στην υπόθεση της 24χρονης. «Θυμάμαι στο παρελθόν, σε ένα beach bar άρχισε να με πιέζει και να θέλει να με φιλήσει. Τότε είχαμε μαλώσει και από τότε είχαμε ψυχρανθεί. Τώρα όμως που ακούγονται όλα αυτά, κόβω κάθε επαφή» λέει. Από την πλευρά της, η 24χρονη αποκαλύπτει πως τις έχουν καλέσει και στο παρελθόν σε πάρτι σε σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια άτομα του ίδιου κύκλου από τη Θεσσαλονίκη. «Τους γνωρίσαμε από τα μαγαζιά που επισκεπτόμασταν. Με κάποιους από αυτούς αναπτύξαμε πολύ καλή σχέση και κάναμε παρέα. Είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας», αναφέρει.

Ένα παράπονο που εξέφρασε η 24χρονη , αφορά στην κατάθεση της 17χρονης φίλης της Γεωργίας Μπίκα στις Αρχές. «Είναι συκοφαντικό αυτό που είπε, ότι οι περισσότερες που ήταν στο πάρτι της φάνηκαν βίζιτες. Μας προσβάλει όταν χωρίς να ξέρει ποιες είμαστε μας βάζει όλες στο ίδιο τσουβάλι» τονίζει στην συνέντευξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ