Ξύλο στα δικαστήρια Ηρακλείου

Άγριο ξύλο λίγο μετά τις 9 το πρωί, στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε η δίκη για τον γιο του δράστη του φονικού στον Προφήτη Ηλία με τον τραγικό χαμό των Πρίαμου Ξυδάκη και Μανώλη Σταυρουλάκη… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Άγριο ξύλο λίγο μετά τις 9 το πρωί, στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε η δίκη για τον γιο του δράστη του φονικού στον Προφήτη Ηλία με τον τραγικό χαμό των Πρίαμου Ξυδάκη και Μανώλη Σταυρουλάκη.

Ο νεαρός, λόγω ηλικίας, καθώς ήταν ανήλικος την βραδιά του μοιραίου, είχε άλλη νομική μεταχείριση ενώ ο πατέρας του έχει ήδη προφυλακιστεί.

Όταν μέλη των δύο οικογενειών συναντήθηκαν έξω από το δικαστήριο, «άναψαν» τα αίματα και άρχισαν διαπληκτισμοί που κατέληξαν σε άγριο ξύλο στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, και παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο.

Τα πνεύματα παρέμειναν τεταμένα ενώ η πλευρά του Πρίαμου Ξυδάκη υποστήριξε ότι μόλις έφτασαν στο δικαστήριο μέλη των οικογενειών της οικογένειας Κοκολογιάννη, άρχισαν να απειλούν μάρτυρες.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε εκ νέου για τις 6 Νοεμβρίου.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Η βεντέτα…καλά κρατεί

“Αστακός” ο Προφήτης Ηλία

Η απολογία του νικητή του “Mission”

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.