Ξέσπασε η Σταμάτη: Ανοίξατε δυο τάφους σήμερα. Ντροπή σας

Με φωνές και εντάσεις από τη Βίκυ Σταμάτη και τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση. Μετά την απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης με όρους από το δικαστήριο, η Βίκυ Σταμάτη μίλησε για “εκδικητικότητα” ενώ ο πρώην υπουργός κατήγγειλε την έδρα ως “διεκπεραιωτές”.

Η Βίκυ Σταμάτη διάβασε ένα γράμμα προς το δικαστήριο, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: “Έχω γράψει κάτι για τον άντρα μου και το παιδί μου. Οι μεγάλες χαρές έχουν στην κορυφή του τη μοναδική σκέψη για μένα το σύζυγο μου, που ερωτεύθηκα, εμπιστεύθηκα και λάτρεψα, για όσα μου προσέφερε αβίαστα”.

Για την ένσταση εξαίρεσης, ανέφερε ότι “είναι σημαντικό να τεθεί το αίτημα, γιατί αντιμετωπίζομαι από τη δικαστική εξουσία και πολιτική που δηλώνουν αδυναμία αξιολογήσεις. Οι χειροπέδες είναι για τα χέρια όχι γα το στόμα. Δεν θα καμφθώ”.

Μιλώντας στο δικαστήριο η Βίκυ Σταμάτη, φώναξε: “όταν θα είμαι νεκρή από αισθήσεις, δεν θα έχει κανένα νόημα να είμαι κοντά στο παιδί μου”.

Στις συνεχείς οχλήσεις του πρώην υπουργού να λάβει το λόγο, η Βίκυ Σταμάτη άρχισε να φωνάζει: “Πρέπει να μιλήσει ο σύζυγος!”

Πρόεδρος: Γιατί να μιλήσει;

Σταμάτη: Είναι ο σύζυγος και εδώ δικάζομαι ως Τσοχατζοπουλου, όχι ως Σταμάτη. Έλεος πια! Έλεος!

Πρόεδρος: Ήδη υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης η κ. Σταμάτη. Από εδώ και πέρα το δικαστήριο δεν έχει καμία αρμοδιότητα.

Άκης: δεν μπορείτε να μη δίνετε το λόγο. Η απόφαση είναι απάνθρωπη, απαράδεκτη. Λειτουργείτε ως διεκπεραιωτές.

Σταμάτη: Ανοίξατε δύο τάφους σήμερα! Ντροπή σας!

Το δικαστήριο διέκοψε για τις 24 Ιουνίου, οπότε και θα συζητηθεί η αίτηση εξαίρεσης της Βίκυς Σταμάτη κατά των τακτικών δικαστών της έδρας και του αναπληρωτή εισαγγελέα.

 

Διαβάστε επίσης:

Απερρίφθη η έκτη αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Ένταση στη δίκη Τσοχατζόπουλου με τη Βίκυ Σταμάτη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ