Ξεσπά η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή στο enikos.gr: «Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ελεύθερος»

Οργή επικρατεί στην οικογένεια του Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, όταν οδηγός οχήματος τον παρέσυρε. «Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ελεύθερος» λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του στο enikos.gr.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Η μητέρα του, Κατερίνα Τζιάλλα, μιλώντας στο enikos.gr επισήμανε ότι: «Την Τετάρτη (15/11) έπειτα από 4 χρόνια και 12 μέρες ολοκληρώθηκε στο Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά η δίκη για την δολοφονία του Αδαμάντιου. Ο δολοφόνος του, σήμερα κρίθηκε ομόφωνα ένοχος. Δυστυχώς επειδή δεν είχε αλλάξει ο νόμος, η ποινή του είναι 30 μήνες με αναστολή και δεν του αφαιρέθηκε το δίπλωμα».

«Ως προς τον αγώνα μου εγώ παίρνοντας δύναμη από τον άδικο χαμό του παιδιού και γνωρίζοντας πως όλα τα τροχαία με θάνατο είναι πλημμελήματα με την βοήθεια και την υποστήριξη του κ. Κώτσηρα άλλαξε το άρθρο 290Α του Ποινικού κώδικα και πλέον είναι κακούργημα», επισήμανε η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

Η ίδια ανέφερε ακόμη και τις συναντήσεις που είχε με κυβερνητικά στελέχη: «Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης στις 08/11 και ο ίδιος με δηλώσεις του μίλησε για την αυστηροποίηση των ποινών στα τροχαία και σας ενημερώνω πως στις 22/11 θα συναντηθώ με την υφυπουργό Μεταφορών κα Αλεξοπούλου και τον Γενικό γραμματέα μεταφορών κ. Ξιφαρά με σκοπό η αλλαγή του ΚΟΚ να έχει αυστηρές διοικητικές, ποινικές και χρηματικές κυρώσεις».

Σημειώνεται πως ο άτυχος αθλητής έχασε την ζωή του σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λ. Ποσειδώνος τον Νοέμβριο του 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ