Ξάνθη: Κλειδώθηκε στο νεκροταφείο

Ξάνθη: Κλειδώθηκε στο νεκροταφείο

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Ξάνθη.

Τρομοκρατημένη έφυγε από τα Νεκροταφεία της Ξάνθης, μια 78χρονη πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthipress.gr σε δημοσίευμά της.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει να επισκεφθεί τον τάφο του άνδρα της, παραμονή της ονομαστικής του εορτής (Νίκος). Στις 17.00 και ενώ είχε ξεκινήσει να σκοτεινιάζει, επιχείρησε να φύγει, αλλά διαπίστωσε ότι την είχαν κλειδώσει μέσα και όλοι οι υπεύθυνοι είχαν εξαφανιστεί!

Έντρομη, καθώς το φως άρχισε να πέφτει, η ηλικιωμένη έψαξε για κάποια διέξοδο αλλά εις μάτην, καθώς όλες οι έξοδοι ήταν κλειστές. Αναγκάστηκε να πάει στα κάγκελα που «βλέπουν» στην Εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής, προκειμένου να φωνάξει σε βοήθεια..

Τελικά, ένας αθίγγανος από τη γύρω περιοχή, αντιλήφθηκε τις φωνές της και προσέτρεξε σε βοήθεια. Βγήκε στην Εθνική οδό για να σταματήσει κάποιο  από τα διερχόμενα ΙΧ και στο κάλεσμά του ανταποκρίθηκε ένας οδηγός ΤΑΞΙ.  

Οδηγός και αθίγγανος κατάφεραν με μεγάλη δυσκολία να περάσουν την ηλικιωμένη πάνω από τα κάγκελα του νεκροταφείου, προς μεγάλη της ανακούφισή.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.