Βριλήσσια: Νέες μαρτυρίες για τον κομμωτή με τις κρυφές κάμερες – «Νιώθω αηδία και οργή»

Νέες μαρτυρίες για την αρρωστημένη δράση του κομμωτή στα Βριλήσσια, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι υπάλληλοι, που ανακάλυψαν ότι ο επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα για να βλέπει τις ίδιες αλλά και τις πελάτισσές του, δηλώνουν εξοργισμένες και αηδιασμένες και ζητούν δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 49χρονος επιχειρηματίας είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες και στο σπίτι του, παρακολουθώντας και την θετή κόρη της γυναίκας του. Ο κομμωτής συνελήφθη το Σάββατο και αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετέδωσε την μαρτυρία μίας υπαλλήλου του κομμωτηρίου. «Μία συνάδελφός μας είδε τυχαία στο κινητό του ιδιοκτήτη ανοιχτή την κάμερα και έβλεπε την τουαλέτα και αναγνώρισε ότι είναι η δική μας. Σοκαρισμένη, φυσικά, περίμενε να έχει εκείνος δουλειά για να μην την πάρει χαμπάρι. Πήγε στα μπάνια, τις έψαξε και κατέγραψε τις κάμερες με το κινητό της. Μετά ενημέρωσε η άλλη μία συνάδελφο και εμένα και κοιτάξαμε πώς θα κινηθούμε νομικά…», λέει αρχικά.

Αναφερόμενη στον εργοδότη της, είπε πως «φαινόταν νορμάλ, ήρεμος, δεν έδινε δικαιώματα. Εμείς, οι υπάλληλοι, δεν είχαμε παράπονο αλλά τώρα που συνέβη αυτό έχουμε συνδέσει πράγματα. Τους ήθελε όλους ήρεμους για  να μην υπάρξει ποτέ κάποια υποψία εναντίον του. Μας έδινε πολύ καλούς μισθούς, όποια κι αν ζητούσε αύξηση την έδινε, κύριος στις πληρωμές του, σε όλα τα εργατικά που μας αφορούν». «Μόνο αηδία νιώθω και οργή νιώθω», περιέγραψε η ίδια και εξέφρασε την ελπίδα να φυλακιστεί «γιατί αυτό που έκανε ήταν απάνθρωπο».

«Μας έλεγε ότι γράφει στίχους»

Μία άλλη υπάλληλος του κομμωτηρίου μίλησε χθες στην ίδια εκπομπή για τον 49χρονο επιχειρηματία, τον οποίο χαρακτήρισε ως «χειριστικό». Αποκάλυψε, δε, ότι ο ίδιος πήγαινε αρκετές φορές στην τουαλέτα ισχυριζόμενος ότι έγραφε στίχους και προέτρεπε τις υπαλλήλους του… να πίνουν πολύ νερό, «γιατί κάνει καλό στην υγεία».

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν τελικά πάρα πολύ χειριστικός. Δεν είχαμε πάρει καμία είδηση. Απλά, τώρα έχουμε αρχίσει και συνδυάζουμε πράγματα, τα οποία καταλήγουν σε αυτό που έγινε τώρα. Τελειώνοντας το κούρεμα που έκανε, πάντα πήγαινε και καθόταν 10 λεπτά μέσα στην τουαλέτα. Και πολλές φορές κι εγώ τον είχα ρωτήσει κι άλλες κοπέλες “τι κάνεις τόση ώρα μέσα στην τουαλέτα” και μας έλεγε πως “γράφω στίχους”» ανέφερε αρχικά η υπάλληλος.

«Έκανε ανακαίνιση τα μπάνια γιατί ήταν παλιά από την προηγούμενη επιχείρηση, αλλά μόνος του, χωρίς ούτε έναν εργάτη. Έμπαινε κόσμος πάρα πολύς στις τουαλέτες. Μπορεί να είναι και εκατοντάδες. Τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω έναν άνθρωπο που με χειρίστηκε τόσο, 3,5 χρόνια μέσα στο κομμωτήριο. Γιατί τόσο μεγάλη καλοσύνη και τόσο ενδιαφέρον για το προσωπικό του και τόσο πια εμμονή μέσα στις τουαλέτες, να είναι κάθε 10 λεπτά. Το μόνο που μας έλεγε όλη την ώρα “πίνετε πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία”» συμπλήρωσε η ίδια. «Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη, θέλω να μπει μέσα και να μην ξαναβγεί ποτέ αυτός ο άνθρωπος», τόνισε. Σε ερώτημα τι θα έλεγε τώρα στον εργοδότη της, απάντησε: θα του έλεγα πως ντρέπομαι για εσάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ